divendres, 30 de setembre del 2011

INAUGURATS / INAUGURADOS



PRESENTACIÓ-INAUGURACIÓ

Inaugurats estem. El dinosaure  ja vigila que els microrelats es prestin en bones mans.

Ahir, 29 de setembre, coincidint amb el que hagués estat el 99è aniversari de Pere Calders ( un dels referents del microrelat en llengua catalana ) es va realitzar la presentació del fons especial amb una lectura pública de microrelats.






Infinites gràcies a l'Álex, al Fernando, al Jordi, al Ginés i la Laia per realitzar altruïstament la lectura de microrelats propis, de Calders i de Roas, entre d'altres autors, en aquesta presentació de "Lamicrobiblioteca".
I gràcies també al públic assistent ( micro en número però macro en entrega ) i als "okupes" d'escenari que van animar-se a llegir els seus microrelats.  
Comencem... 





PRESENTACIÓN-INAUGURACIÓN

Inaugurados estamos. El dinosaurio  ya vigila que los microrrelatos se presten en buenas manos.

Ayer, 29 de septiembre, coincidiendo con el que hubiera sido el 99º aniversario de Pere Calders ( uno de los referentes del microrrelato en lengua catalana) se realizó la presentación del fondo especial con una lectura pública de microrrelatos.





Infinitas gracias a Álex, a Fernando, a Jordi, a Ginés y a Laia por realizar altruistamente la lectura de microrrelatos propios, de Calders y de Roas, entre otros autores, en esta presentación de "Lamicrobiblioteca".

Y gracias también al público asistente ( micro en número pero macro en entrega ) y a los "okupas" de escenario que se animaron a leer sus microrrelatos. 
Empezamos...