dissabte, 12 de novembre del 2011

LA SALIVA DEL TIGRE




Ja tenim,des de Punucapa (Xile) via Madrid, un tigre a "lamicrobiblioteca", o si més no la seva saliva. Pablo Gonz, gran difusor i dinamitzador del gènere ens envia un exemplar del seu llibre de microrelats. Moltes gràcies!






Pablo González Cuesta (Sevilla, 1968), més conegut pel pseudònim de Pablo Gonz, és escriptor i llicenciat en Geografia i Història (especialitat en Prehistòria). Nascut a Sevilla ha viscut a Sao Paulo, Barcelona, Munic i Madrid i des del 2001 viu a Punucapa, poble proper a la ciutat de Valdívia (Xile).
Autor de cinc novel·les i premiat en diferents certàmens de novel·la breu, "La saliva del tigre. Minificciones" és el seu últim llibre, que recull seixanta-un microrelats publicats en els medis digitals: "La Esfera Cultural", "Internacional Microcuentista", "El Microrrelatista" i en el seu propi bloc personal "El blog de Pablo Gonz".


El bloc de l'autor:  http://pablogonz.wordpress.com/








Perseverancia
La octava vez que el ácaro gigante llegó a la perrera, fue recogido y alimentado. Hoy lo adoptó una niña especialmente terca.
Pablo Gonz







Ya tenemos, desde Punucapa (Chile) vía Madrid, un tigre en "lamicrobiblioteca", o como mínimo su saliva. Pablo Gonz, gran difusor y dinamizador del género nos envía un ejemplar de su libro de microrrelatos. ¡Muchas gracias!




* Moll de Punucapa, Valdívia, Regió dels Rius (Xile) / Muelle de Punucapa, Región de los Ríos (Chile). Fotografia de Sergio Orellana.


Pablo González Cuesta (Sevilla, 1968), más conocido por el seudónimo de Pablo Gonz, es escritor y licenciado en Geografía e Historia (especialidad en Prehistoria). Nacido en Sevilla ha residido en Sao Paulo, Barcelona, Munich y Madrid y desde 2001 vive en Punucapa, pueblo cercano a la ciudad de Valdivia (Chile).
Autor de cinco novelas y premiado en diferentes certámenes de novela breve, La saliva del tigre. Minificciones es su último libro, que recoge sesenta y un microrrelatos publicados en los medios digitales: La Esfera Cultural, Internacional Microcuentista, El Microrrelatista y en su propio blog personal El blog de Pablo Gonz.


El blog del autor:  http://pablogonz.wordpress.com/






Los ancianos ...

...atravesaban la ciudad como una jauría de perros.
Pablo Gonz 



Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura               N Gon
Classificació          834.4"19"
Autor                    González Cuesta, Pablo
Títol                      La Saliva del tigre / Pablo Gonz
Publicació             Valdivia : 20:13 Editores, 2010
Descripció física    75 p. : ; 22 cm
ISBN / ISSN         9789563327755
Matèria                 Microrelats