dimarts, 23 de setembre del 2014

ENTREGA DE PREMIS III EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS III EDICIÓN MICROCONCURSO








Aquest proper divendres 26 de setembre a les 19 hores tindrà lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès l'entrega de premis de la III edició del Microconcurs de La Microbiblioteca.

L'acte comptarà amb la presència dels guanyadors d'ambdues categories, Jordi Masó Rahola i Iván Teruel, l'Alcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago i la Regidora de Cultura Maria Teresa Colomer.

L'entrega conclourà amb l'espectacle literari "Historias de cronopios y de famas", en motiu del centenari del naixement de l'escriptor argentí Julio Cortázar, a càrrec de Paula Monteiro i Andrés Antebi ("Poetas furtivos y ocasionales").


S'obsequiarà a tots els i les assistents amb un exemplar del llibre recopilatori de l'edició del concurs.


Us hi esperem!







Este próximo viernes 26 de septiembre a las 19 horas tendrá lugar en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la III edición del Microconcurso de La Microbiblioteca.

El acto contará con la presencia de los ganadores de las dos categorías, Jordi Masó Rahola e Iván Teruel, la Alcaldesa de Barberà del Vallès Ana del Frago y la Regidora de Cultura Maria Teresa Colomer.

La entrega concluirá con el espectáculo literario "Historias de cronopios y de famas", en motivo del centenario del nacimiento del escritor argentino Julio Cortázar, a cargo de Paula Monteiro y Andrés Antebi ("Poetas furtivos y ocasionales").


Se obsequiará a todos los y las asistentes con un ejemplar del libro recopilatorio de la edición del concurso.


¡Os esperamos!