dimarts, 4 d’agost del 2020

DEDICATÒRIA BESTIAL







Molt contents de tornar a tenir una dedicatòria d'en David Vila i Ros pel fons de la Microbiblioteca.

En aquest cas la 2a edició limitada, amb fotografies de Neus Arnan i Cabezas, de Ni ase ni bèstia.





*David Vila i Ros.


David Vila i Ros (Sabadell, 1977) compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura. Actualment és coordinador de la Comissió per la Llengua a Sabadell i vicepresident de la companyia de teatre-dansa Petit Món.
És autor de llibres d'articles, de poesia, de narrativa, infantils i d'assaig polític i lingüístic, i dels reculls de contes i microrelats Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010. La Prua Edicions, 2020, re-edició amb fotografies de Neus Arnan), Verba , non facta. 99 contes intangibles (2014), Roba estesa (2017) i La revolta de Cramòvia i altres contes (2020), tots tres publicats per Voliana Edicions.

Col·labora a Cugat Ràdio i Ràdio Sabadell, podeu llegir-lo al blog Malgrat la boira.



Neus Arnan i Cabezas (Can Benet de la Prua, 1979) és humanista, màster en neuroeducació i dinamitzadora lingüística. Ha participat en desenes d'exposicions fotogràfiques.
És autora del conte infantil La nit és bonica (2019) i coautora de llibres d'assaig, articles i contes.





*Fotografia de Neus Arnan.



Defecte professional

Després de més de sis anys a la xarcuteria de la seva sogra, en Joan Enric frisava per començar a treballar a l'obra pública. Potser per aquesta raó, quan li demanaren que tallés el carrer Major, no dubtà a tallar-lo ben primet, no fos cas que el volguessin fer a la planxa.

David Vila i Ros









Muy contentos de volver a tener una dedicatoria de David Vila i Ros para el fondo de la Microbiblioteca.

En esta ocasión la 2ª edición limitada, con fotografías de Neus Arnan i Cabezas, de Ni ase ni bèstia.




*Neus Arnan i Cabezas.



David Vila i Ros (Sabadell, 1977) compagina su trabajo de profesor con los recitales de cuentos y con las conferencias sobre lengua y literatura. Actualmente es coordinador de la Comissió per la Llengua a Sabadell y vicepresidente de la compañía de teatro-danza Petit Món.
Es autor de libros de artículos, de poesía, de narrativa, infantiles y de ensayo político y lingüístico, y de las recopilaciones de cuentos y microrrelatos Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010. La Prua Edicions, 2020, reedición con fotografías de Neus Arnan), Verba , non facta. 99 contes intangibles (2014), Roba estesa (2017) y La revolta de Cramòvia i altres contes (2020), los tres publicados por Voliana Edicions.

Colabora en Cugat Ràdio y Ràdio Sabadell, podéis leerlo en ell blog Malgrat la boira.



Neus Arnan i Cabezas (Can Benet de la Prua, 1979) es humanista, máster en neuroeducación y dinamizadora lingüística. Ha participado en decenas de exposiciones fotográficas.
Es autora del cuento infantil La nit és bonica (2019) y coautora de libros de ensayo, artículos y cuentos.




*Fotografia de Neus Arnan.


Menú infantil

No li havien agradat mai els menús dels casaments, de manera que optà per dir que tenia nou anys i assegurar-se així un lloc a la taula dels nens, on va poder gaudir d'un bon plat de macarrons i d'una escalopa amb patates, d'aquelles que fan venir salivera només de pensar-hi. I fou una llàstima, ja que, altrament, l'haurien assegut al costat d'una exòtica hawaiana amb qui hauria compartit una apassionada història d'amor, una història que hauria culminat amb un romàntic casament en una platja de Maui. Tot i que, ben mirat, això l'hauria obligat a degustar, de nou, un altre d'aquests menús infectes...

David Vila i Ros



Menú infantil

No le habían gustado nunca los menús de las bodas, de forma que optó para decir que tenía nueve años y asegurarse así un lugar en la mesa de los niños, donde pudo disfrutar de un buen plato de macarrones y de una escalopa con patatas, de aquellas que hacen deshacerse la boca sólo de pensar en ella. Y fue una lástima, puesto que, de lo contrario, lo habrían sentado junto a una exótica hawaiana con quien habría compartido una apasionada historia de amor, una historia que habría culminado con una romántica boda en una playa de Maui. A pesar de que, bien mirado, esto lo habría obligado a degustar, de nuevo, otro de estos menús infectos...

David Vila i Ros (traducción del catalán de A. Guri)






Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Vil
Classificació 833.4"20"
Autor Vila i Ros, David
Títol Ni ase ni bèstia / David Vila i Ros ; 
         fotografies de Neus Arnan i Cabezas
Edició Segona edició limitada
Publicació Can Benet de la Prua : La Prua Edicions, març de 2020
Descripció física 142 pàgines : il·lustracions en color ; 21 cm
ISBN / ISSN 9788496987593