Qui som?


*Biblioteca Esteve Paluzie, Barberà del Vallès. José E. Hernandez, Gabriel Mora i Carmina Sanvisens (arquitectes).GÈNERE MICRORELAT

La Biblioteca Esteve Paluzie és la biblioteca municipal de la ciutat de Barberà del Vallès  i forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca Esteve Paluzie es converteix des del setembre del 2011 en la primera biblioteca especialitzada en el gènere del microrelat i en crea i manté un fons especial dedicat a aquest gènere literari amb els objectius de fomentar la lectura, difondre'l i ser-ne referència per als aficionats i aficionades al relat breu.

¿Quiénes somos?


GÉNERO MICRORRELATO

La Biblioteca Esteve Paluzie es la biblioteca municipal de la ciudad de Barberá del Vallés y forma parte de la Red de Bibliotecas Municipales de la Diputación de Barcelona.

La Biblioteca Esteve Paluzie se convierte desde septiembre de 2011 en la primera biblioteca especializada en el género del microrrelato y crea y mantiene un fondo especial dedicado a este género literario con los objetivos de fomentar la lectura, difundirlo  y ser referencia para los aficionados y las aficionadas al relato breve.BIBLIOTECA ESTEVE PALUZIE
Plaça de la Constitució, s/n
08210 Barberà del Vallès
Telf. 937186866
HORARI D'HIVERN / HORARIO DE INVIERNO (PROVISIONAL):
Matins / Mañanas: de dimarts a divendres de 9:30 a 14 hores
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20:00 hores

HORARI D'ESTIU / HORARIO DE VERANO (del 5 de juliol al 31 d'agost):
Matins / Mañanas : de dimarts a divendres de 10 a 14 hores
Tardes: dilluns i dimecres de 16 a 20:30 horesTRANSPORTS:
Tren: Renfe R4, R12
Autobusos interurbans: Moventis (Sarbus) A-1, B-1, B-2, B-6
Autobusos urbans: L1 (Barberà del V.), L2 (Sabadell)

COM ARRIBAR / CÓMO LLEGAR:   
Mapa
Situació