Pàgines

divendres, 5 d’agost del 2022

VACANCES / VACACIONES 2022

 





El blog de La Microbiblioteca s'atura per vacances, però la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat en el gènere microrelat, romandrà oberta durant tot el mes d'agost en horari especial d'estiu.



Acabem una temporada molt especial, la del 10è aniversari de La Microbiblioteca.

Després d'aquests últims anys de pandèmia semblava que no ho podríem celebrar, però al final, tot i que a corre-cuita, es van poder programar les II Jornades del Microrelat a Barberà del Vallès.

Donem les gràcies a tothom qui ho va fer possible.

Al final de l'entrada adjuntem videos i reportatge fotogràfic d'aquestes.





Tornarem passat l'agost iniciant la nova temporada i el divendres 30 de setembre teniu una cita amb el lliurament de premis del XI Microconcurs on comptarem amb l'espectacle "Del mort i de qui el vetlla" a càrrec de la Cia. Professors Substituïbles



Fins la tornada, bon estiu a l'hemisferi nord, bon hivern a l'hemisferi sud, moltes gràcies!
















El blog de La Microbiblioteca descansa por vacaciones, pero la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado en el género microrrelato, restará abierta durante todo el mes de agosto en horario especial de verano.



Acabamos una temporada muy especial, la del 10º aniversario de La Microbiblioteca.

Después de estos últimos años de pandemia parecía que no lo podríamos celebrar, pero al final, aunque con prisas, se programaron las II Jornadas del Microrrelato en Barberà del Vallès.

Damos las gracias a todas las personas que las hicieron posible.

Al final de la entrada adjuntamos vídeos y reportaje fotográfico de estas.




Volveremos después de agosto iniciando la nueva temporada y el viernes 30 de septiembre tenéis una cita con la entrega de premios del XI Microconcurso donde contaremos con el espectáculo "Del mort i de qui el vetlla" a cargo de la Cia. Professors Substituïbles.





Hasta la vuelta, buen verano en el hemisferio norte, buen invierno en el hemisferio sur, ¡muchas gracias!