Pàgines

dissabte, 2 de març del 2024

414 DEDICATÒRIES

 






Moltes gràcies a Jordi Roig per l'exemplar dedicat del seu llibre!

Molt contents de seguir ampliant la nòmina de llibres dedicats del fons de La Microbiblioteca.






*Jordi Roig.



Jordi Roig i Pi (La Palma de Cervelló,1957) és escriptor i poeta.

Ha cursat estudis de poesia a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Ha estat músic d'orquestra de ball durant vint-i-tres anys i col·laborador, amb un espai setmanal, a Ràdio Molins de Rei. Tot i que escriu poesia des dels setze anys, no va ser fins als 44 que els seus poemes van veure la llum. Forma part del Grup de Teatre de la Palma i ha treballat de tècnic de comunicació i festes a l'Ajuntament de la Palma de Cervelló.

Ha publicat una desena de llibres de poesia, les novel·les La noia d'aire blau (Stonberg Editorial, 2012) i Un segons després de Praga (Gregal, 2014), l'obra de teatre Buits i el llibre de relats, microrelats i aforismes 414: quatre-centes catorze (Stonberg Editorial, 2023). També ha participat en vàries publicacions i antologies col·lectives.

Ha estat guardonat amb diversos premis.











Test

Gairebé no l'ha vista mai ____ i això no vol ___ que no _____ tant o més que __. No ha volgut ___ cap vegada al ________, però cada ___ em recorda els seus dos ________, com si ______ esperar-lo. Un diumenge __ parar la ____ per quatre  i vaig _____ que ______ l'estimava.

Jordi Roig












¡Muchas gracias a Jordi Roig por el ejemplar dedicado de su libro!

Muy contentos de seguir ampliando la nómina de libros dedicados del fondo de La Microbiblioteca.







*Jordi Roig.



Jordi Roig i Pi (La Palma de Cervelló -Barcelona-, 1957) es escritor y poeta.

Ha cursado estudios de poesía en la Escuela de Escritura del Ateneu Barcelonès. Ha sido músico de orquesta de baile durante veintitrés años y colaborador, con un espacio semanal, en Radio Molins de Rei (Barcelona). Aunque ha escrito poesía desde los dieciséis años, no fue hasta los 44 que sus poemas vieron la luz. Forma parte del Grup de Teatre de la Palma y ha trabajado de técnico de comunicación y fiestas en el Ayuntamiento de la Palma de Cervelló.

Ha publicado una decena de libros de poesía, las novelas La noia d'aire blau (Stonberg Editorial, 2012) y Un segons després de Praga (Gregal, 2014), la obra de teatro Buits y el libro de relatos, microrrelatos y aforismos 414: quatre-centes catorze (Stonberg Editorial, 2023). También ha participado en varias publicaciones y antologías colectivas.

Ha sido galardonado con diversos premios.







Final

Tenia ganes de venjar-se, de mossegar-li la cigala aquesta nit mentre follaven. Ja s'imaginava la boca plena de sang i de semen i ell rebolcant-se de dolor sobre els llençols de seda. Sí, decidit, així acabarà la meva pròxima novel·la d'amor.

Jordi Roig




Final

Tenía ganas de vengarse, de morderle la polla esta noche mientras follaban. Ya se imaginaba la boca llena de sangre y de semen y él revolcándose de dolor sobre las sábanas de seda. Sí, decidido, así acabará mi próxima novela de amor.

Jordi Roig (traducción del catalán de A. Guri)








Fitxa bibliogràfica

Signatura N Roi
Classificació 833.4"20"
Autor Roig Pi, Jordi
Títol 414 : quatre-centes catorze / Jordi Roig
Edició Primera edició
Publicació Barcelona : Stonberg Editorial, març 2023
Descripció física 177 pàgines ; 23 cm
ISBN / ISSN 9788412682427
Matèria Microrelats
Títol secundari Quatre-centes catorze