dilluns, 19 de setembre del 2011

PRESENTACIÓ / PRESENTACIÓN



El proper 29 de setembre inaugurem el fons especial dedicat al gènere del microrelat a la nostra Biblioteca amb un fons inicial d'uns 160 exemplars aproximadament.
La presentació tindrà lloc a les 19:00 hores a la Sala Salvador Allende de la pròpia Biblioteca amb la lectura de microrelats a càrrec dels autors Álex Chico, Jordi Corominas, Fernando Clemot, Ginés S. Cutillas i Laia López.

Hi esteu tots convidats!


I volem aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, a l'escriptora Coia Valls, al Centre Cívic "Matas i Ramis", a Montcada Comunicació, i a l'editorial Oikos-tau que ens han cedit exemplars pel nostre fons especial, a Jordi Canudas pels punts de llibre, a Carles Guri pels dominis d'internet, a tot l'equip professional de la Biblioteca Esteve Paluzie, a l'escriptora Flavia Company i a l'escriptor Joan Pinyol i molt especialment a l'escriptor Ginés S. Cutillas i al professor i crític Fernando Valls per les seves col·laboracions, a Sergi Mora per la creació i disseny del bloc i a Berta Cama per creure i implicar-se en el projecte. 
Moltes gràcies a tots i totes.


Lamicrobiblioteca.










El próximo 29 de septiembre inauguramos el fondo especial dedicado al género del microrrelato en nuestra Biblioteca con un fondo inicial de unos 160 ejemplares aproximadamente.
La presentación tendrá lugar a las 19:00 horas en la Sala Salvador Allende de la propia Biblioteca con la lectura de microrrelatos a cargo de los autores Álex Chico, Jordi Corominas, Fernando Clemot, Ginés S. Cutillas y Laia López.


¡Estáis todos invitados!


Y queremos aprovechar para dar las gracias a todas las bibliotecas de la Red de Bibliotecas Municipales de la Diputación de Barcelona, a la escritora Coia Valls al Centro Cívico "Matas i Ramis", a Montcada Comunicació y a la editorial Oikos-tau que nos han cedido ejemplares para nuestro fondo especial, a Jordi Canudas por los puntos de libro, a Carles Guri por los dominios de internet, a todo el equipo profesional de la Biblioteca Esteve Paluzie, a la escritora Flavia Company y al escritor Joan Pinyol y muy especialmente al escritor Ginés S. Cutillas y al profesor y crítico Fernando Valls por sus colaboraciones, a Sergi Mora por la creación y diseño del blog y a Berta Cama por creer y implicarse en el proyecto. 
Muchas gracias a todos y todas.


Lamicrobiblioteca.