dijous, 23 de febrer del 2012

TALLER DE MICRORELATS AMB JOAN PINYOL / TALLER DE MICRORRELATOS CON JOAN PINYOL






El passat dilluns 20 de febrer es va portar a terme la segona sessió del taller de microrelats "El microconte: un petit gran gènere" a càrrec de l'escriptor Joan Pinyol.


Vàrem aprofitar per fer-nos dedicar els seus llibres que tenim al nostre fons i generosament en Joan va realitzar la donació d'uns quants exemplars més a la Biblioteca.
Esperem que els tallers de creació impartits a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès aportin el seu granet de sorra al gènere. Si en el cas del microrelat en llengua castellana podem dir que aquest està en un bon moment on cada cop hi ha més interès envers ell, creiem que la vessant en llengua catalana  encara necessita d'una empenta per arribar a cotes similars.
Aprofitem per donar les gràcies als participants pel seu interès i assistència.










El pasado lunes 20 de febrero se llevó a término la segunda sesión del taller de microrrelatos "El microcuento: un pequeño gran género" a cargo del escritor Joan Pinyol.

Aprovechamos para hacernos dedicar sus libros de nuestro fondo y generosamente Joan donó a la Biblioteca unos cuantos ejemplares más.
Esperamos que los talleres de creación impartidos en la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès aporten su granito de arena hacia el género. Si en el caso del microrrelato en lengua castellana podemos decir que éste vive un buen momento donde cada vez existe más interés hacia él, creemos que la vertiente en lengua catalana aún necesita de un impulso para llegar a cotas similares.
Aprovechamos para dar las gracias a los participantes por su interés y asistencia.