dimecres, 9 de maig de 2012

CONCURS / CONCURSO : "CUENTO MENGUANTE" CONCURSO INTERNACIONAL QUADERNI IBERO-AMERICANI

Fins el 30 de maig es pot concursar en el concurs de microrelats "Cuento menguante" convocat per la revista "Quaderni Ibero-Americani".


Els microrelats han de ser presentats en llengua castellana i s'acota l'edat dels participants dels 10 als 33 anys de qualsevol nacionalitat.


El tema haurà de versar sobre la Cultura o el Viatge a elecció de l'autor o l'autora. Es poden presentar un màxim de tres obres per participant.


Els premis consisteixen en un primer premi de 300€, un segon de 200 i un tercer de 100€.
Es publicarà una selecció de microrelats a la revista "Quaderni Ibero-Americani" i tots els microrelats es publicaran al bloc del concurs.


El veredicte es donarà a conèixer el 30 de juny de 2012.


Per consultar formats d'entrega, extensió mínima i màxima i altres aspectes de les bases, consultar:


http://microcuentosqia.blogspot.com.es/

Hasta el 30 de mayo se puede concursar en el concurso de microrrelatos Cuento menguante convocado por la revista "Quaderni Ibero-Americani".

Los microrrelatos deben ser presentados en lengua castellana y se acota la edat de los participantes de los 10 a los 33 años de cualquier nacionalidad.

El tema versará sobre la Cultura o el Viaje a elección del autor o autora. Se pueden presentar un máximo de tres obras por participante.

Los premios consisten en un primer premio de 300€, un segundo de 200 y un tercero de 100€.
Se publicará una selección de microrrelatos en la revista "Quaderni Ibero-Americani" y todos los microrrelatos se publicarán en el bloc del concurso.

El fallo del jurado se dará a conocer el 30 de junio de 2012.

Para consultar formatos de entrega, extensión mínima y máxima y otros aspectos de las bases, consultar:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada