dilluns, 4 de juny de 2012

MICROCONCURS, FINAL DE LES CONVOCATÒRIES MENSUALS / MICROCONCURSO, FINAL DE LAS CONVOCATORIAS MENSUALES

*Constantino Romero presentant el concurs / presentando el concurso: El tiempo es oro 
(Radio Televisión Española 1987-1992).
El passat mes de maig va finalitzar la vuitena convocatòria mensual del microconcurs de la Microbiblioteca
El dijous 14 de juny es farà públic el veredicte dels microrelats guanyadors de la convocatòria del mes de maig i el proper 28 de juny el veredicte final del microconcurs amb les obres guanyadores absolutes d'aquest.


Fins el mes d'octubre de 2012, quan ja s'hagi convocat la segona edició del microconcurs 2012-13, no s'acceptaran nous enviaments de microrelats a concursar. 


En aquesta última convocatòria mensual ens han arribat textos de Buenos Aires, Oñati, Purchena, Majadahonda, Vila-Sacra, Sabadell, ...entre d'altres localitats.
Moltes gràcies als i les participants.
*Olivetti Studio 42 (1941)

El pasado mes de mayo finalizó la octava convocatoria mensual del microconcurso de la Microbiblioteca


El jueves 14 de junio se hará público el veredicto de los microrrelatos ganadores de la convocatoria del mes de mayo y el próximo 28 de junio el veredicto final del microconcurso con las obras ganadoras absolutas de éste.

Hasta el mes de octubre de 2012, cuando se abrirá la segunda edición del microconcuros 2012-13, no se aceptarán nuevos envíos de microrrelatos a concurso. 

En esta última convocatoria mensual nos han llegado textos de Buenos Aires, Oñati, Purchena, Majadahonda, Vila-Sacra, Sabadell, ...entre otras localidades.
Muchas gracias a los y las participantes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada