divendres, 5 d’octubre de 2012

TANCAMENT I INAUGURACIÓ / CIERRE E INAUGURACIÓN


El passat divendres 28 es va efectuar l'entrega de premis del
I Microconcurs de La Microbiblioteca. L'endemà dia 29 de setembre, efemèride del centenari del naixement de Pere Calders, el fons especialitzat en el gènere microrelat de la Biblioteca Esteve Paluzie i aquest bloc complien el seu primer any d'existència.
*Berta Cama, Directora de la Biblioteca Esteve Paluzie, 
donant la benvinguda als assistents / dando la bienvenida a los asistentes.

L'acte va contar amb la presència de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago i de la Regidora de Cultura Maria Teresa Colomer que van lliurar els premis als guanyadors.


*Jordi Masó rebent de mans de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès el guardó com a millor microrelat en català / 
Jordi Masó recibiendo de la Alcaldesa de Barberà del Vallès el galardón al mejor microrrelato en catalán.
Van assistir a l'entrega el guardonat al millor microrelat en català Jordi Masó (La Roca del Vallès) i Mar Horno (Torredonjimeno, Jaén) guanyadora de la categoria en castellà. Per un imprevist d'última hora la guanyadora de la categoria local Mònica Sempere no va poder assistir-hi, en el seu lloc va llegir en públic el seu microrelat l'escriptor, i jurat de la primera edició del Microconcurs, Ginés S. Cutillas. A tots ells i a tot el públic assistent els hi donem les gràcies.


* Mar Horno, guanyadora de la categoria general en castellà / 
ganadora de la categoria general en castellano.

Esperem que aquesta sigui la primera de moltes més edicions del concurs. Resta donar les gràcies a l'Alcaldia i a la Regidoria de Cultura de Barberà del Vallès per recolzar i creure en el projecte i a totes i tots aquells que han col·laborat, no posarem noms per no deixar-nos a ningú, directa o indirectament amb La Microbiblioteca.


* D'esquerra a dreta / De izquierda a derecha : Jordi Masó, Maria Teresa Colomer (Regidora / Concejala de Cultura de Barberà del V.), Mar Horno, Ana del Frago (Alcaldessa / Alcaldesa de Barberà del V.)  i /  Berta Cama (Directora Biblioteca Esteve Paluzie).

Després de l'entrega de premis es va realitzar un homenatge a Pere Calders en motiu del centenari del seu naixement amb la lectura en veu alta de microrelats de l'autor a càrrec del poeta i recitador Josep Pedrals.
*Josep Pedrals llegint / leyendo a Pere Calders.

Amb aquesta entrega de premis queda inaugurada la temporada 2012-2013 de La Microbiblioteca. 
Durant el mes de novembre es durà a terme un taller de nanorelats i properament anunciarem les dates d'altres actes que es programaran.

I des de l'1 d'octubre ja estem rebent els primers microrelats de la Convocatòria d'Octubre de la II edició del Microconcurs.
Gràcies per tot.


*Màquina d'escriure amb microrelats per a l'exposició Decoració S.A. de / 
Máquina de escribir con microrrelatos para la exposición Decoración S.A. de 
Mònica Sempere  i / y  Fernando Martínez.
El pasado viernes 28 se efectuó la entrega de premios del 
I Microconcurso de La Microbiblioteca. El día siguiente, 29 de septiembre, efeméride del centenario del nacimiento de Pere Calders, el fondo especializado en el género microrrelato de la Biblioteca Esteve Paluzie y este blog cumplían su primer año de existencia.
*D'esquerra a dreta / De izquierda a derecha: Maria Teresa Colomer (Regidora / Concejala de Cultura de Barberà del V.), Ana del Frago (Alcaldesa / Alcaldesa de Barberà del V.)  i / y  Berta Cama (Directora de la Biblioteca Esteve Paluzie).

El acto contó con la presencia de la Alcaldesa de Barberà del Vallès Ana del Frago y de la Concejala de Cultura Maria Teresa Colomer, que entregaron los premios a los ganadores.
*Els guanyadors Jordi Masó i Mar Horno flanquejats per Ginés S. Cutillas i Josep Pedrals / 
Los ganadores Jordi Masó y Mar Horno flanqueados por Ginés S. Cutillas y Josep Pedrals.
Asistieron a la entrega el galardonado al mejor microrrelato en catalán Jordi Masó (La Roca del Vallès) y Mar Horno (Torredonjimeno, Jaén) ganadora de la categoría en castellano. Por un imprevisto de última hora la ganadora de la categoría local Mònica Sempere no pudo asistir, en su lugar leyó en público su microrrelato el escritor, y jurado de la primera edición del Microconcurso, Ginés S. Cutillas. A todos ellos y a todo el público asistente les damos las gracias.*Mar Horno, guanyadora de la categoria en castellà / ganadora de la categoría en castellano.

Esperamos que esta sea la primera de muchas más ediciones del concurso. Resta dar las gracias a la Alcaldía y a la Concejalía de Cultura de Barberà del Vallès por apoyar y creer en el proyecto y a todas y todos aquellos que han colaborado, no pondremos nombres para no dejarnos a nadie, directa o indirectamente con  La Microbiblioteca.Después de la entrega de premios se realizó un homenage a Pere Calders en motivo del centenario de su nacimiento con la lectura en voz alta de microrrelatos del autor a cargo del poeta y recitador Josep Pedrals.


*Fons especialitzat en  el gènere microrelat / Fondo especializado en el género microrrelato. 
Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.Con la entrega de premios queda inaugurada la temporada 2012-2013 de La Microbiblioteca. Durante el mes de noviembre se llevará a término un taller de nanorrelatos y próximamente anunciaremos las fechas otros actos que se programarán.

Y desde el 1 de octubre ya estamos recibiendo los primeros microrrelatos de la Convocatoria de Octubre de la II edición del Microconcurso.
Gracias por todo.