dimarts, 13 de novembre de 2012

III CONCURSO INTERNACIONAL: MICRORRELATOS DESGENERADOSEl projecte "Proyecto DeSgenerad@s" convoca el seu III Concurs Internacional de Microrelats amb la intenció de commemorar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Els microrelats a concurs hauran d'abordar el tema de la Violència de Gènere.
Pot participar qualsevol persona major d'edat amb un únic microrelat d'una extensió màxima de 100 paraules sense comptar amb el títol.
El plaç d'admissió finalitza el 25 de novembre i el veredicte es farà públic el 10 de desembre de 2012.
El premi per a la persona guanyadora serà una beca de 150€ per a realitzar un Taller on-line de tres mesos impartit pel "Taller de Cuentos DeSgenerados".

Per a més informació: 

http://proyectoculturaldesgenerados.blogspot.com.es/


El Proyecto DeSgenerad@s convoca su III Concurso Internacional de Microrrelatos con la intención de commemorar el Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer.

Los microrrelatos a concurso deberán de abordar el tema de la Violencia de Género.
Puede participar cualquier persona mayor de edat con un único microrrelato de una extensión máxima de 100 palabras sin contar amb el título.
El plazo de admisión finaliza el 25 de noviembre y el veredicto se hará público el 10 de diciembre de 2012.
El premio para la persona ganadora será una beca de 150€ para realizar un Taller on-line de tres meses impartido por el Taller de Cuentos DeSgenerados.

Paraa más información: 


Cap comentari:

Publica un comentari