dissabte, 22 de desembre de 2012

SENTIDO SIN ALGUNO DE OTROS MUNDOS


El passat dissabte 15 de desembre va tenir lloc a La Microbiblioteca la presentació (en aquest cas doble) dels llibres de microrelats "Los otros mundos" de Rosana Alonso (Camarma de Esteruelas, Madrid) i "Sentido sin alguno" d'Agustín Martínez Valderrama (Gavà, Barcelona) editats per Talentura Libros i amb la participació del seu editor Mariano Vega i amb la presentació de l'escriptor Jesús Esnaola.

*D'esquerra a dreta / De izquierda a derecha: 
Mariano Vega, Rosana Alonso, Agustín Martínez Valderrama y Jesús Esnaola.


Volem donar les gràcies als autors i a l'editorial Talentura per realitzar la presentació a les instal·lacions de La Microbiblioteca a Barberà del Vallès, esperem que aquesta presentació sigui la primera de moltes més.


*Lectura del microrelat "El juego" de Rosana Alonso traduït al català (El joc) a càrrec / 
Lectura del microrrelato El juego de Rosana Alonso traducido al catalán a cargo 
de Pedro Herrero.


L'acte (es poden visionar els videos al final de tot d'aquesta entrada) va comptar amb la presentació de Jesús Esnaola que va destacar la seva relació personal amb els autors i la seva obra. Mariano Vega, l'editor dels dos títols, va explicar la seva aposta per ambdós autors, ens va parlar de com ell, com a editor, creu que s'han de crear i plasmar en paper els llibres del gènere microrelat i va proclamar la defensa de crear lectors i lectores com a pas previ a l'edició i venda de llibres. I Rosana Alonso i Agustín Martínez Valderrama van glosar el procés de creació de les seves obres i la seva  particular poètica del gènere i de la literatura en general.

La presentació també va comptar amb les magnífiques lectures d'algunes peces dels autors per part de Pedro Herrero i Francesc López Camacho, escriptors de microrelats.


*Rosana Alonso  i/y Agustín Martínez Valderrama.


El pasado sábado 15 de diciembre tuvo lugar en La Microbiblioteca la presentación (en este caso doble) de los libros de microrrelatos Los otros mundos de Rosana Alonso (Camarma de Esteruelas, Madrid) y Sentido sin alguno de Agustín Martínez Valderrama (Gavà, Barcelona) editados por Talentura Libros y con la participación de su editor Mariano Vega y con la presentación del escritor Jesús Esnaola.

Queremos dar las gracias a los autores y a la editorial Talentura por realizar la presentación en las instalaciones de La Microbiblioteca en Barberà del Vallès, esperamos que esta presentación sea la primera de muchas más.
*Lectura dramatitzada del microrelat Incípit d'Agustín Martínez Valderrama a càrrec / 
Lectura dramatizada del microrrelato Incípit de AMV a cargo 
de Francesc López Camacho.


El acto (se pueden visionar los vídeos al final de todo de esta entrada) contó con la presentación de Jesús Esnaola  que destacó su relación personal con los autores y su obra. Mariano Vega, editor de los dos títulos, explicó su apuesta por los dos autores, nos expuso cómo él, como editor, cree que se tienen que crear y plasmar en papel los libros del género microrrelato y proclamó la defensa de crear lectores y lectoras como paso previo a la edicion y venta de libros. Y Rosana Alonso y Agustín Martínez Valderrama glosaron el proceso de creación de sus obras y su  particular poética del género y de la literatura en general.
Videos de la presentació / Vídeos de la presentación:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada