dilluns, 7 de gener del 2013

I CONCURS DE MICRORELATS MARÍTIMS / I CONCURSO DE MICRORRELATOS MARÍTIMOS







El Museu Marítim de Barcelona amb la col·laboració de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Edicions 62 convoquen el I Concurs de Microrelats Marítims, amb la voluntat de contribuir al coneixement de la cultura marítima.

El tema principal dels microrelats han de ser els vaixells.

Tots els microrelats han de tenir títol, incloure la frase : "ACABAVA DE TREPITJAR LA COBERTA / ACABABA DE PISAR LA CUBIERTA / I HAD JUST SET FOOT ON THE DECK", tenir una extensió màxima de 150 paraules i ser obres originals i inèdites.

Els microrelats es podran presentar en català, castellà o anglès.

S'estableixen quatre categories segons edat i els terminis de presentació de les obres serà el comprès entre el 7 de gener i l'1 d'abril de 2013.


Per a consultar les categories, premis i més informació sobre el concurs:

http://microrelatsmmb.blogspot.com.es








*Reproducció de la Galera Reial de Joan d'Àustria / 
Reproducción de la Galera Real de Juan de Austria al MMB (1571 / 1965-71).



El Museo Marítimo de Barcelona con la colaboración de la Red de Museos Marítimos de la Costa Catalana, la Red de Bibliotecas de la Diputación de Barcelona y Edicions 62 convocan el I Concurso de Microrrelatos Marítimos, con la voluntad de contribuir al conocimiento de la cultura marítima.

El tema principal de los microrrelatos serán los barcos.

Todos los microrrelatos deben llevar título, incluir la frase : "ACABAVA DE TREPITJAR LA COBERTA / ACABABA DE PISAR LA CUBIERTA / I HAD JUST SET FOOT ON THE DECK", tener una extensión máxima de 150 palabras y ser obras originales e inéditas.

Los microrrelatos se podrán presentar en catalán, castellano o inglés.

Se establecen cuatro categorías según edad y los plazos de presentación de las obras estarán comprendidos entre el 7 de enero y el 1 de abril de 2013.


Para consultar las categorías, premios y más información sobre el concurso: