dijous, 28 de febrer del 2013

CONCURS I CONVOCATÒRIA / CONCURSO Y CONVOCATORIA: PLUMAS AL VIENTO Y PRIMAVERA DE RELATOS INDIGNADOS








La "Honorable Legislatura de la Provincia de Neuquén" a través del "Complejo Cultural Casa de las Leyes" convoquen el concurs regional de microrelat "Plumas al Viento. Brevedades escritas desde la Patagonia".

El concurs està dirigit a persones que visquin o hagin viscut a la Patagonia Argentina.

El jurat està constituït per les escriptores Luisa Valenzuela i María Cristina Ramos i l'escriptor Raúl Brasca. El projecte està coordinat per l'escriptor Eduardo Gotthelf i s'editarà un llibre amb els textos que hagi seleccionat el jurat.

Per consultar les bases i característiques del concurs:

http://www.legislaturaneuquen.gov.ar/





La Honorable Legislatura de la Provincia de Neuquén a través del Complejo Cultural Casa de las Leyes convocan el concurso regional de microrrelato Plumas al Viento. Brevedades escritas desde la Patagonia.

El concurso está dirigido a personas que vivan o hayan vivido en la Patagonia Argentina.

El jurado estará constituido por las escritoras Luisa Valenzuela y María Cristina Ramos y el escritor Raúl Brasca. El proyecto está coordinado por el escritor Eduardo Gotthelf y se editará un libro con los textos que haya seleccionado el jurado.

Para consultar las bases y características del concurso:









Els dijous 21 de març, 18 d'abril i 16 de maig es celebrarà des del bloc "La colina naranja" l'edició 2013 de la "Primavera de Microrrelatos Indignados". 

La convocatòria la organitzen els blocs:

La colina naranja
Explorando Lilliput
Relatos de andar por casa
Pliegos volantes

La "Primavera de Microrrelatos Indignados" pretén denunciar l'avenç de la desigualtat social, les injustícies, els abusos de poder, etc., mitjançant la creació literària de microrelats.

Per consultar les maneres de participar en la convocatòria i les seves bases consulteu:

http://lacolinanaranja.blogspot.com.es/2013/02/primavera-de-microrrelatos-indignados.html




Los jueves 21 de marzo18 de abril y 16 de mayo se celebrará desde el blog La colina naranja la edición 2013 de la Primavera de Microrrelatos Indignados

La convocatoria la organizan los blogs:


La Primavera de Microrrelatos Indignados pretende denunciar el avance de la desigualdad social, las injusticias, los abusos de poder, etc., mediante la creación literaria de microrrelatos.

Para consultar las maneras de participar en la convocatoria y sus bases consultar: