dissabte, 16 de març de 2013

Vè CONCURS DE MICRORELATS / V CONCURSO DE MICRORRELATOS: MATAS I RAMISEl Centre Cívic Matas i Ramis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona convoca el seu Vè Premi de Microrelats.

Per a majors de 16 anys, es poden presentar microrelats en llengua catalana i castellana i que continguin com a màxim 80 paraules.
El tema és lliure però amb l'obligatorietat d'incloure en el microrelat la paraula " engany o engaño ".
Cada participant només podrà presentar un microrelat.

Els textos s'han d'enviar per correu postal o per correu electrònic, en aquest últim cas a: ccmatasiramis@gmail.com

La data límit d'entrega és el 24 de març i el veredicte i lliurament de premis serà en el mateix Centre Cívic el dia 18 d'abril a les 18:00h.

El guanyador/a podrà assistir a un taller d'escriptura creativa al centre cívic al llarg del 2013 o durant el 2014. Es realitzarà una publicació amb una selecció dels microrelats participants.


Per a més informació i per a consultar íntegrament les bases, requisits i adreces cliqueu aquí o adreceu-vos a: El Centro Cívico "Matas i Ramis" con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona convoca su V Premio de Microrrelatos.

Para mayores de 16 años, se pueden presentar microrrelatos en lengua catalana y castellana y que contengan como máximo 80 palabras.
El tema es libre pero con la obligatoriedad de incluir en el microrrelato la palabra " engany o engaño ".
Cada participante podrà presentar únicamente un microrrelato.

Los textos deben enviarse por correo postal o por correo electrónico, en este último caso en: ccmatasiramis@gmail.com

La data límite de entrega es el 24 de marzo y el veredicto y entrega de premios será en el mismo Centro Cívico el día 18 de abril a las 18:00h.

El ganador/a podrá asistir a un taller de escritura creativa en el centro cívico durante el año 2013 o 2014. Se realizará una publicación con una selección de los microrrelatos participantes.


Para más información y para consultar íntegramente las bases y requisitos clicad aquí o dirigirse a: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada