dijous, 6 de juny de 2013

III PREMI INTERCONTINENTAL DE MICROCONTE / III PREMIO INTERCONTINENTAL DE MICROCUENTO: ODRADEK
Des del passat  dia 3 fins al 15 de juny resta obert el període per presentarse al concurs de microrelats III Premi Intercontinental Odradek de Microconte.

Concurs per a microrelats exclusivament en format Twitter.
Es poden enviar els microrelats, tan en català com en castellà, i amb un màxim de tres textos per autor, amb el hasthag #3POM.

Els microcontes no podran superar els 135 caràcters.

Els microrelats guanyadors de cada categoria rebran un premi de 75€, i el millor de tots dos guanyadors un premi extra de 50€. El veredicte es publicarà al compte de Twitter @odradek1.Podeu consultar les bases completes a:

http://blogueradelasvanidades.wordpress.com/
Desde el pasado día 3 hasta el 15 de junio resta abierto el periodo para presentarse al concurso de microrrelatos III Premio Intercontinental Odradek de Microcuento.

Concurso para microrrelatos exclusivamente en formato Twitter.
Se pueden enviar los microrrelatos, en catalán o en castellano, y con un máximo de tres textos por autor, con el hasthag #3POM.

Los microcuentos no podrán superar los 135 caracteres.

Los microrrelatos ganadores de cada categoría recibirán un premio de 75€, y el mejor de los dos ganadores un premio extra de 50€. El veredicto se publicará en la cuenta de Twitter @odradek1.Podéis consultar las bases completas en:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada