dijous, 20 de juny de 2013

PRESENTACIONS (JUNY) I TALLER (JULIOL) / PRESENTACIONES (JUNIO) Y TALLER (JULIO)


L'editorial Ediciones Traspiés presenta aquest divendres 21 simultàniament a Barcelona i a El Ejido (Almería) el llibre de microrelats "Deshauciados. Crónicas de la crisis".

Quasi cent escriptors i il·lustradors, entre ells Ángel Olgoso, Care Santos, David Roas, ..., ens ofereixen la seva visió de la crisi actual.
Es tracta d'un llibre de microrelats il·lustrats amb la crisi com a fil conductor. La convocatòria popular, a partir d'una iniciativa del Taller Paréntesis de Málaga, va arribar a rebre més de 500 relats de quasi 400 autors.
Els beneficis del llibre aniran destinats a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).Les presentacions tindran lloc a:

Barcelona: Divendres 21 de juny a les 19:30 hores a la llibreria Pequod Llibres. Milà i Fontanals 59.

El Ejido (Almería): Divendres 21 de juny a les 20:00 hores a la Librería Sintagma. Plaza Mayor 3.

Per veure un avançament del llibre cliqueu aquí.

L'Ateneu de Sant Cugat (Plaça Pep Ventura 1, Sant Cugat del Vallès) programa un taller de microrelats a càrrec de l'escriptora Susana Camps.

El taller s'impartirà els dimecres 3, 10, 17 i 24 de juliol de 18 a 19:30 hores.

El taller es pot complementar amb un altre impartit per la mateixa docent (Vespres literaris: Lectura i comentari de contes o relats) de 20 a 22 hores el 3, 10 i 17 de juliol també a Sant Cugat.

Per a més informació i inscripcions consulteu:

http://www.ateneu.cat/
La editorial Ediciones Traspiés  presenta este viernes 21 
simultániamente en Barcelona y en El Ejido (Almería) el libro de microrrelatos Deshauciados. Crónicas de la crisis.

Casi cien escritores e ilustradores, entre ellos Ángel Olgoso, Care Santos, David Roas, ..., nos ofrecen su visión de la crisis actual.
Se trata de un libro de microrrelatos ilustrados con la crisis como hilo conductor. La convocatoria popular, a partir de una iniciativa del Taller Paréntesis de Málaga, llegó a recibir más de 500 relatos de casi 400 autores.
Los beneficios del libro irán destinados a la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH).Las presentaciones tendrán lugar en:

Barcelona: Viernes 21 de junio a las 19:30 horas en la librería Pequod Llibres. Milà i Fontanals 59.

El Ejido (Almería): Viernes 21 de junio a las 20:00 horas en la Librería Sintagma. Plaza Mayor 3.

Para ver un adelanto del libro clicar aquí.*Ateneu de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).El Ateneu de Sant Cugat (Plaça Pep Ventura 1, Sant Cugat del Vallès, Barcelona) programa un taller de microrrelatos a cargo de la escritora Susana Camps.

El taller se impartirá los miércoles 3, 10, 17 y 24 de julio de 18 a 19:30 horas.

El taller se puede complementar con otro impartido por la misma docente ("Vespres literaris: Lectura i comentari de contes o relats") de 20 a 22 horas el 3, 10 y 17 de julio también en Sant Cugat.

Para más información e inscripciones consultar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada