dimecres, 20 de novembre de 2013

CONCURSOS DE MICRORELATS / MICRORRELATOS: ARC A LA RÀDIO I / Y ODRADREK
IV CONCURS ARC DE MICRORELATS 
ARC A LA RÀDIO 2013-14 "COLORS"

El concurs de l'Associació de Relataires en Català tindrà la durada d'un curs literari, de novembre a maig amb el tema general de "Colors".

Cada convocatòria mensual tindrà un subtema, i cada participant podrà concursar a cada convocatòria amb un sol microrelat escrit en català de 2000 caràcters com a màxim (espais inclosos).

Per a poder concursar cal estar inscrit al portal Relats en Català (www.relatsencatala.com)

Cada mes un jurat seleccionarà 7 relats finalistes que seran llegits en antena per les emisores de radio col·laboradores. Aquests passaran a la final on un jurat format pels escriptors i especialistes en el gènere Josep Pastells, Josep-Ramon Bach i Víctor Lorenzo dictaminarà els tres microrelats guardonats amb unes dotacions en premis de 200, 150 i 100€ corresponents als 1er, 2on i 3er classificats respectivament.


Per a consultar les bases completes i especificacions del concurs:

http://relatsencatala.cat/concurs/concurs-arc-de-microrelats-arc-a-la-radio-2013-2014-colors/1019061IV PREMI INTERCONTINENTAL ODRADREK DE MICROCONTE

Fins el 23 de novembre podeu participar en la IV edició del Premi Odradrek en format Twitter.

Es poden enviar tres textos per autor de 135 caràcters com a màxim amb el hashtag #4POM al compte de Twitter @odradrek1.

Hi ha dues categories, en català i castellà, cada concursant podrà enviar microrelats a cadascuna.
El tema del concurs serà "Les joguines" (en sentit ampli).

El jurat, format pels editors David Trias de Penguin Random House i Belén Bermejo d'Espasa, concedirà un premi de 75€ per cada categoria més un extra de 50€ per al millor dels dos guanyadors.


Per a consultar les bases completes:

http://blogueradelasvanidades.wordpress.com/
IV CONCURSO "ARC DE MICRORELATS 
ARC A LA RÀDIO 2013-14" "COLORS"

El concurso de l' "Associació de Relataires en Català" tendrá la duración de un curso literario, de noviembre a mayo con el tema general de "Colors".

Cada convocatoria mensual tendrá un subtema, y cada participante podrá concursar en cada convocatoria con un solo microrrelato escrito en catalán de 2000 caracteres como máximo (incluido espacios).

Para poder concursar se debe estar inscrito en el portal "Relats en Català" (www.relatsencatala.com)

Cada mes un jurado seleccionará 7 relatos finalistas que serán leídos en antena por las emisoras de radio colaboradoras. Éstos pasarán a la final donde un jurado formado por los escritores y especialistas en el género Josep PastellsJosep-Ramon Bach y Víctor Lorenzo dictaminará los tres microrrelatos galardonados con unas dotacions en premios de 200, 150 y 100€ correspondientes a los 1º, 2º y 3º clasificados respectivamente.


Para consultar las bases completas y especificaciones del concurso:

http://relatsencatala.cat/concurs/concurs-arc-de-microrelats-arc-a-la-radio-2013-2014-colors/1019061IV PREMIO INTERCONTINENTAL ODRADREK DE MICROCUENTO

Hasta el 23 de noviembre podéis participar en la IV edición del Premio Odradrek en formato Twitter.

Se pueden enviar tres textos por autor de 135 caracteres como máximo con el hashtag #4POM a la cuenta de Twitter @odradrek1.

Hi ha dues categories, en català i castellà, cada concursant podrà enviar microrelats a cadascuna.
El tema del concurso será "Los juguetes" (en sentido amplio).

El jurado, formado por los editores David Trias de Penguin Random House y Belén Bermejo de Espasa, concederá un premio de 75€ para cada categoría más un extra de 50€ para el mejor de los dos ganadores.


Para consultar las bases completes:

http://blogueradelasvanidades.wordpress.com/Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada