dilluns, 25 de novembre del 2013

MICROCLUB, XAT FINAL AMB / CHAT FINAL CON: ÁNGEL OLGOSO








Avui dilluns de 19 a 20 hores xat de cloenda de la sessió del Microclub de Lectura dedicada als microrelats d'Ángel Olgoso amb el mateix autor i el conductor de les sessions en castellà del Club Jesús Esnaola.

Durant una hora podrem preguntar i conversar amb un dels autors més reconeguts del gènere microrelat en llengua castellana.

Per accedir al Microclub cliqueu aquí o aneu a la icona de la mateixa pàgina.

Us hi esperem!



Ángel Olgoso (Cúllar Vega, Granada, 1961) és filòleg i escriptor de relat i microrelat.
La crítica el considera un mestre i un autor de referència del relat breu i fantàstic espanyol.
Inclòs en més de trenta antologies, dins el gènere microrelat les seves publicacions més destacades són "Astrolabio" (Cuentos del Vigía, 2007. Transbooks, 2013) i "La máquina de languidecer" (Páginas de Espuma, 2009).

És membre de l'Amateur Mendicant Society d'estudis holmesians i fundador i Rector de l'Institutum Patahpysicum Granatensis.










Hoy lunes de 19 a 20 horas chat de clausura de la sesión del Microclub de Lectura dedicada a los microrrelatos de Ángel Olgoso con el mismo autor y el conductor de las sesiones en castellano del Club Jesús Esnaola.

Durante una hora podremos preguntar y conversar con uno de los autores más reconocidos del género microrrelato en lengua castellana.

Para acceder al Microclub clicar aquí o ir a la icona de la misma pàgina.

¡Os esperamos!



Ángel Olgoso (Cúllar Vega, Granada, 1961) es filólogo y escritor de relato y microrrelato.
La crítica le considera un maestro y un autor de referencia del relato breve y fantástico español.
Incluido en más de treinta antologías, dentro el género microrrelato sus publicaciones más destacadas són Astrolabio (Cuentos del Vigía, 2007. Transbooks, 2013) y La máquina de languidecer (Páginas de Espuma, 2009).

Es miembro de la Amateur Mendicant Society de estudios holmesianos y fundador y Rector del Institutum Patahpysicum Granatensis.