dissabte, 1 de febrer de 2014

CRÒNICA D'UNA PRESENTACIÓ MIRACULOSA / CRÓNICA DE UNA PRESENTACIÓN MIRACULOSAEl passat divendres 24 de gener La Microbiblioteca va tenir el luxe d'albergar a la Sala Allende de la Biblioteca de Barberà la presentació del llibre "El libro de los pequeños milagros" (Páginas de Espuma, 2013) de l'autor malagueny Juan Jacinto Muñoz Rengel.
La presentació, emmarcada dins la sessió mensual de gener del Club de Lectura Virtual de Microrelats dedicada als microrelats de Muñoz Rengel, va comptar amb el saber fer de Jesús Esnaola, escriptor i conductor del Microclub que va presentar fantàsticament tan l'autor com la seva obra analitzant-la i disseccionant-ne les parts en que està composta.
Acompayant-los, Juan Casamayor, editor de Páginas de Espuma, que va glossar els 15 anys de trajectòria de l'editorial i la seva relació amb el gènere (recordant la importància que va suposar per Páginas de Espuma la publicació de les antologies "Por favor sea breve 1 i 2" a càrrec de Clara Obligado), va anunciar les properes novetats a publicar per part seva (Javier Tomeo i Eduardo Berti) i van explicar, conjuntament amb J.J. Muñoz Rengel, la gènesi de l'edició del llibre que presentaven.Muñoz Rengel va deleitar als presents amb una magnífica exposició del seu ofici i la seva cosmovisió com escriptor, del gènere microrelat, de la literatura en general, de les seves influències, metodologia, etc. 
Per a fer-vos una idea podeu consultar la transcripció del xat que va tenir lloc uns dies després en el marc del Microclub de Lectura amb els i les participants d'aquest clicant en el següent enllaç.

La presentació va tenir el recolzament de la microllibreria Diarium de Barberà del Vallès i va comptar amb la magnífica lectura de microrelats del llibre de J.J. Muñoz Rengel per part dels escriptors de microrelats Miguelángel Flores i Pere Herrero als quals els hi donem les gràcies per la seva col·laboració en l'acte.


*D'esquerra a dreta / De izquierda a derecha
Miguelángel Flores, Jesús Esnaola, Juan Casamayor, Juan Jacinto Muñoz Rengel, 
Maria Teresa Colomer (Regidora / Concejal de Cultura de Barberà del Vallès) i / y Pere Herrero.L'acte va finalitzar amb el preceptiu torn de preguntes a l'autor i l'editor per part dels i les assistents i amb la tertúlia que es va originar després amb la degustació de vins de l'Empordà i de Granada (va fallar el vi malagueny) gentilesa del Bar-Cafeteria Esteve Paluzie.El pasado viernes 24 de enero La Microbiblioteca tuvo el lujo de albergar en la Sala Allende de la Biblioteca de Barberà la presentación del libro El libro de los pequeños milagros (Páginas de Espuma, 2013) del autor malacitano Juan Jacinto Muñoz Rengel.La presentación, enmarcada en la sesión mensual de enero del Club de Lectura Virtual de Microrrelatos dedicada a los microrrelatos de Muñoz Rengel, contó con el buen hacer de Jesús Esnaola, escritor y conductor del Microclub que presentó fantásticamente tanto al autor como su obra analizándola y diseccionando las partes de que está compuesta.
Acompañándolos, Juan Casamayor, editor de Páginas de Espuma, que expuso los 15 años de trayectoria de la editorial y de su relación con el género (recordando la importancia que supuso para Páginas de Espuma la publicación de las antologías Por favor sea breve 1 y 2 a cargo de Clara Obligado), anunció las próximas novedades a publicar (Javier Tomeo y Eduardo Berti) y explicó, conjuntamente con J.J. Muñoz Rengel, la génesis de la edición del libro que presentaban.
Muñoz Rengel deleitó a los presentes con una magnífica exposición de su oficio y su cosmovisión como escritor, del género microrrelato, de la literatura en general, de sus influencias, metodología, etc. 
Para tener una idea de como fue la presentación podéis consultar la transcripción del chat que tuvo lugar unos días después en el marco del Microclub de Lectura con los y las participantes de éste clicando en el siguiente enlace.
La presentación tuvo el respaldo de la microlibrería Diarium de Barberà del Vallès y incluyó la magnífica lectura de microrrelatos del libro de J.J. Muñoz Rengel de los escritores de microrrelatos Miguelángel Flores y Pedro Herrero a los que damos las gracias por su colaboración en el acto.
La presentación finalizó con el preceptivo turno de preguntas al autor y al editor por parte de los y las asistentes y con la tertulia que se originó después con la degustación de vinos del Empordà y de Granada (falló el vino malagueño) gentileza del Bar-Cafetería Esteve Paluzie.


Cap comentari:

Publica un comentari