dimarts, 18 de març del 2014

Vè CONCURS CIUTAT DE GAVÀ I RECULL DEL IV CONCURS DE LA BÒBILA / V CONCURSO "CIUTAT DE GAVÀ" Y RECOPILATORIO DEL IV CONCURSO DE LA BÒBILA






L'Ajuntament de Gavà i les Biblioteques del municipi Josep Soler Vidal i Marian Colomé convoquen el Vè concurs "Microrelats Ciutat de Gavà".

Les obres, amb un màxim de 1.200 caràcters, escrites en català o castellà i ambientades a la ciutat de Gavà, es podran lliurar fins el proper 31 de març adreçant-les al correu electrònic b.gava.jsv@diba.cat.

Per consultar les bases completes, jurat i relació de premis cliqueu aquí i aquí.










I mentre es va preparant el Vè Concurs de Microrelats Negres de La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat d'aquest 2014, podeu llegir tots els microrelats de la IV edició del concurs clicant aquí.










*Marian Colomé, poeta de Gavà 
que dóna nom a una de les Biblioteques del municipi / que da nombre a una de las Bibliotecas del municipio.
Fotografia col·lecció / Fotografía colección de Josep Colomé. AMG.





El Ayuntamiento de Gavà (Barcelona) y las Bibliotecas del municipio Josep Soler Vidal y Marian Colomé convocan el V concurso "Microrelats Ciutat de Gavà".

Las obras, con un máximo de 1.200 caracteres, escritas en catalán o castellano y ambientadas en la ciudad de Gavà, se podrán enviar hasta el próximo 31 de marzo en el correo electrónico b.gava.jsv@diba.cat.

Para consultar las bases completas, jurado y relación de premios clicar aquí y aquí.









Y mientras se prepara el V Concurso de Microrrelatos Negros de La Bòbila del Hospitalet de Llobregat (Barcelona) de este 2014, podéis leer todos los microrrelatos de la IV edición del concurso clicando aquí.