dilluns, 26 de maig de 2014

MICROCLUB DE LECTURA: XAT DE CLOENDA AMB / CHAT FINAL CON ANA MARÍA SHUAAvui de 19 a 20:00 hores finalitzem la primera temporada del Microclub de Lectura amb l'honor de poder conversar en directe, via xat, amb l'escriptora argentina Ana María Shua.


Podeu accedir al Microclub des del logotip o clicant aquí.


I volem donar mil gràcies als escriptors Ángel Olgoso i Juan Jacinto Muñoz Rengel i a les escriptores Julia Otxoa i Ana María Shua per fer possibles les sessions en castellà de la primera temporada del Microclub, al conductor d'aquestes, Jesús Esnaola, i a tots vosaltres per la vostra lectura i la participació.

*Ana María Shua.Hoy de 19 a 20:00 horas finalizamos la primera temporada del Microclub de Lectura con el honor de poder conversar en directo, vía chat, con la escritora argentina Ana María Shua.


Podéis acceder al Microclub desde el logotipo o clicando aquí.


Y queremos dar mil gracias a los escritores Ángel Olgoso y Juan Jacinto Muñoz Rengel y a las escritoras Julia Otxoa y Ana María Shua por hacer posibles las sesiones en castellano de la primera temporada del Microclub, al conductor de éstas, Jesús Esnaola, y a todos vosotros por vuestra lectura y participación.

Cap comentari:

Publica un comentari