divendres, 1 d’agost de 2014

VACANCES 2014 / VACACIONES 2014
El blog de La Microbiblioteca tanca per vacances, no obstant la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat en el gènere microrelat, romandrà oberta durant tot el mes d'agost en horari especial d'estiu.


Tornem al setembre iniciant la nova temporada amb els habituals actes a la Biblioteca (tallers, presentacions, ...) i seccions del blog, amb el renovat Microclub de Lectura Virtual en format Facebook i, per descomptat, amb la IV edició del Microconcurs, publicitant-ne els jurats respectius de cada categoria i les novetats que inclourà.


I us recordem, que el divendres 26 de setembre teniu la cita amb l'entrega de premis del III Microconcurs on homenatjarem a Julio Cortázar en motiu del centenari del seu naixament amb l'espectacle "Historias de cronopios y de famas" a càrrec dels membres del col·lectiu Poetas furtivos y ocasionalesAndrés Antebi i Paula Monteiro.


Fins la tornada, moltes gràcies!El blog de La Microbiblioteca cierra por vacaciones, no obstante la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado en el género microrrelato, restará abierta durante todo el mes de agosto en horario especial de verano.


Volvemos en septiembre iniciando la nueva temporada con los habituales actos en la Biblioteca (talleres, presentaciones, ...) y secciones del blog, con el renovado Microclub de Lectura Virtual en formato Facebook y, por supuesto con la IV edición del Microconcurso, publicitando los jurados respectivos de cada categoría y las novedades que incluirá.


Y os recordamos, que el viernes 26 de septiembre tenéis una cita con la entrega de premios del III Microconcurso donde homenajearemos a Julio Cortázar en motivo del centenario de su nacimiento con el espectáculo "Historias de cronopios y de famas" a cargo de los miembros del colectivo Poetas furtivos y ocasionales, Andrés Antebi y Paula Monteiro.


Hasta la vuelta, ¡muchas gracias!

Cap comentari:

Publica un comentari