dilluns, 22 de setembre de 2014

CONCURS DE MICRORELATS / CONCURSO DE MICRORRELATOS BIBLIOTECA ANTONI COMAS

*Biblioteca Antoni Comas (Mataró).


La Biblioteca Antoni Comas de Mataró convoca el seu concurs de microrelats en motiu del seu segon aniversari.

Amb un màxim de 500 caràcters (espais inclosos), els microrelats, originals i inèdits, han de recrear una situació on la Biblioteca Antoni Comas en sigui un element imprescindible per la trama.

Només es pot presentar un microrelat per persona en el període comprès entre l'1 d'octubre i el 5 de desembre de 2014.

El premi consistirà en la publicació del microrelat en la llibreta commemorativa del segon aniversari de la Biblioteca acompanyada d'una il·lustració sobre el microrelat guanyador el febrer de 2015.


Per consultar les bases completes (jurat, enviament, etc.), cliqueu aquí.

La Biblioteca Antoni Comas de Mataró (Barcelona) convoca su concurso de microrrelatos en motivo de su segundo aniversario.

Con un máximo de 500 caracteres (espacios incluïdos), los microrrelatos, originales e inéditos, deben recrear una situación donde la Biblioteca Antoni Comas sea un elemento imprescindible para la trama.

Solamente se puede presentar un microrrelato por persona en el periodo comprendido entre el 1 de octubre y el 5 de diciembre de 2014.

El premio consistirá en la publicación del microrrelato en la libreta conmemorativa del segundo aniversario de la Biblioteca acompañada de una ilustración sobre el microrrelato ganador el febrero de 2015.


Para consultar las bases completas (jurado, envío, etc.), clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari