divendres, 3 d’octubre de 2014

CRÒNICA ENTREGA III EDICIÓ MICROCONCURS / CRÓNICA ENTREGA III EDICIÓN MICROCONCURSOEl passat divendres 26 va tenir lloc l'entrega de premis de la III edició del Microconcurs a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

Berta Cama, Directora de l'equipament va presentar la propera temporada de La Microbiblioteca, destacant-ne les novetats del nou format del Microclub de Lectura i de l'increment en la quantia en premis de la IV edició del Microconcurs.


Donant les gràcies a concursants, jurats i presents, deixà a l'aire l'anunci, a mitjans de la temporada d'una important novetat en la qual l'Ajuntament de Barberà i La Microbiblioteca hi estan treballant.

Seguidament s'anunciaren els nous jurats per la següent edició i es donà pas a l'entrega de premis.


*Teresa Colomer (Tinent d'Alcaldia de Cultura) 
i Ana del Frago (Alcaldessa de Barberà del Vallès).La Tinent d'Alcaldia de Cultura Teresa Colomer recalcà la importància del recolzament a la cultura i a la literatura per part de les administracions públiques, i l'Alcaldessa de Barberà Ana del Frago connectà i relacionà la literatura amb l'educació i el Concurs de Microrelats de La Microbiblioteca amb el Concurs Literari Castell de Barberà adreçat als i les estudiants de la ciutat.


Tot seguit es realitzà l'entrega dels premis als guardonats, Jordi Masó Rahola, de la Roca del Vallès, en la categoria en català, i Iván Teruel Cáceres, de Vila-Sacra, en la categoria en castellà.

*Jordi Masó Rahola.Jordi Masó, per tercer cop guanyador del Microconcurs en la categoria en català i proper membre del jurat en la IV edició, va elogiar el concurs endegat per La Microbiblioteca per ser un dels més importants pel que respecta en la categoria en llengua catalana i va animar a que els escriptors del gènere en aquesta llengua hi participin, escriguin i el fomentin.
*D'esquerra a dreta Teresa Colomer, Jordi Masó, 
Iván Teruel i Ana del Frago.Iván Teruel va agraïr la consecució del premi i va tenir unes paraules per a Roger Pla, company de feina al qui va dedicar el microrelat guanyador en la categoria en castellà.
*Paula Monteiro i Andrés Antebi (Poetas furtivos y ocasionales).


I per acabar l'acte Paula Monteiro i Andrés Antebi van escenificar uns cronopios y famas, actualitzats al començament de segle XXI, a modus de dedicatòria al centenari del naixement de Julio Cortázar.


Finalitzada l'entrega i la temporada 2013-2014 amb una alegoria dels verds cronopios cortazarians, us emplacem a participar en els actes de la propera, Microclub, Microconcurs, tallers, presentacions, jornades i més.

Gràcies a tots i totes que feu possible La Microbiblioteca.
El pasado viernes 26 tuvo lugar la entrega de premios de la III edición del Microconcurso en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.

Berta Cama, Directora del equipamiento presentó la próxima temporada de La Microbiblioteca, destacando las novedades del nuevo formato del Microclub de Lectura y del incremento en la cuantía en premios de la IV edició del Microconcurso.


Dando las gracias a concursantes, jurados y presentes, dejó en el aire el anuncio, a mediados de la temporada de una importante novedad en la que el Ayuntamiento de Barberà y La Microbiblioteca están trabajando.

Seguidamente se anunciaron los nuevos jurados para la siguiente edición y se dió paso a la entrega de premios.
*Teresa Colomer (Teniente de Alcalde de Cultura) 
y Ana del Frago (Alcaldesa de Barberà del Vallès).


La Teniente de Alcalde de Cultura Teresa Colomer recalcó la importancia del apoyo a la cultura y a la literatura en particular de parte de las administraciones públicas, y la Alcaldesa de Barberà Ana del Frago conectó y relacionó la literatura con la educación y el Concurso de Microrrelatos de La Microbiblioteca con el Concurso Literario Castell de Barberà dirigido a los y las estudiantes de la ciudad.


A continuación se hizo la entrega de los premios a los galardonados, Jordi Masó Rahola, de la Roca del Vallès (Barcelona), en la categoría en catalán, y Iván Teruel Cáceres, de Vila-Sacra (Girona), en la categoría en castellano.

*Jordi Masó Rahola.Jordi Masó, por tercera vez ganador del Microconcurso en la categoría en catalán y próximo miembro del jurado en la IV edición, elogió el concurso creado por La Microbiblioteca por ser uno de los más importantes por lo que respecta en la categoría en lengua catalana y animó a que los escritores del género en esta lengua participen en él, escriban y lo fomenten.


*Iván Teruel Cáceres.

Iván Teruel agradeció la consecución del premio y tuvo unas palabras para Roger Pla, compañero de trabajo al que dedicó el microrrelato ganador en la categoría en castellano.


*Paula Monteiro y Andrés Antebi (Poetas furtivos y ocasionales).

Y para acabar el acto Paula Monteiro y Andrés Antebi escenificaron unos cronopios y famas, actualizados al principio del siglo XXI, a modo de dedicatoria del centenario del nacimiento de Julio Cortázar.


Finalizada la entrega y la temporada 2013-2014 con una alegoría de los verdes cronopios cortazarianos, os emplazamos a participar en los actos de la próxima, Microclub, Microconcurso, talleres, presentaciones, jornadas y más.

Gracias a todos y todas que hacéis posible La Microbiblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari