dimarts, 4 de novembre del 2014

CONCURS DE MICRORELATS: 420 CARÀCTERS PER UNES RELACIONS EN IGUALTAT / CONCURSO DE MICRORRELATOS: 420 CARACTERES PARA UNAS RELACIONES EN IGUALDAD







L'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya convoca el concurs de microrelats 420 caràcters per unes relacions d'igualtat.

Fins el 10 de novembre de 2014 totes les persones majors de 14 anys residents a Catalunya o membres de les comunitats catalanes a l'exterior poden enviar un sol relat, original i inèdit, al mur de Facebook de l'ICD. Caldrà també enviar un missatge amb el microrelat més el NIF o NIE  de la persona autora a icd.comunicació@gencat.cat.

El primer premi consistirà en una subscripció de 12 números a una de les revistes de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir, Cuina) i un lot de llibres d'història.
El segon i el tercer premi serà la subscripció a una de les revistes esmentades.






El "Institut Català de les Dones" (Instituto Catalán de las Mujeres) de la Generalitat de Catalunya convoca el concurso de microrrelatos 420 caracteres para unas relaciones de igualdad.

Hasta el 10 de noviembre de 2014 todas las personas mayores de 14 años residentes en Catalunya o miembros de las comunidades catalanas en el exterior pueden enviar un solo relato, original e inédito, en el muro de Facebook del ICD. Se deberá también enviar un mensaje con el microrrelato más el NIF o NIE  de la persona autora a icd.comunicació@gencat.cat.

El primer premio consistirá en una subscripción de 12 números a una de las revistas de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir, Cuina) y un lot ede libros de història.
El segundo y el tercer premio será la subscripción a una de las revistas citadas.