dijous, 12 de febrer de 2015

GUANYADORS DE GENER / GANADORES DE ENERO (IV EDICIÓ / EDICIÓN)


*Adrià Wegrzyn, guanyador del II Concurs de menjar calçots / 
ganador del II Concurso de comer calçots de Vilassar de Mar (Barcelona) .
*Recordem que en aquesta nova edició del Microconcurs els guanyadors o guanyadores de les convocatòries mensuals obtindran com a premi un val de 100€ en llibres que s'entregarà en l'acte de lliurament de premis el setembre de 2015 (sempre en el cas que no resultin ser el guanyador o guanyadora absolut per categoria en que el premi no serà acumulable als 1000€ en metàl·lic).


Els microrelats guanyadors de la convocatòria del mes de gener de la IV edició del Microconcurs són:

*Recordamos que en esta nueva edición del Microconcurso los ganadores o ganadoras de las convocatorias mensuales obtendrán como premio un vale de 100€ en libros que se librará en el acto de entrega de premios en septiembre de 2015 (siempre en el caso que no resulten ser el ganador o ganadora absoluto por categoría en que el premio no será acumulable a los 1000€ en metálico).


Los microrrelatos ganadores de la convocatoria del mes de enero de la IV edición del Microconcurso son:CATEGORIA EN CATALÀ:


Verd esperança

Avui, a classe de dibuix, m'ha demanat la goma d'esborrar i jo li he passat sense mirar-la. El proper dia que em demani alguna cosa la miraré als ulls. He observat que ella tampoc no es fixa en els nois; crec que tinc possibilitats.

Josep Casals i Arbós
Prades (Tarragona)


CATEGORÍA EN CASTELLANO:


El corazón de las plantas

Solía enterrar los cadáveres de los pájaros cantores en el parterre, bajo los rosales, hasta que las ramas echaron plumas y las flores aprendieron a trinar. Inmediatamente, ordenó quemar los zarzales que crecían junto a la carretera vieja.

Montaña Campón Pérez
Cáceres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada