dimecres, 18 de febrer de 2015

INFORMACIONS / INFORMACIONES DE LA MICROBIBLIOTECA
En referència a la IV edició del Microconcurs, La Microbiblioteca informa que, donat el malaurat decés de l'escriptor i periodista Joan Barril el passat desembre, l'escriptora Care Santos substituirà la seva vacant deixada en el jurat de la final en la categoria en català. Des d'aquí li agraïm la seva disponibilitat i recolzament.També informem que hem procedit a eliminar els enllaços de bitàcoles, webs, fòrums i revistes digitals del blog de La Microbiblioteca que ja no estaven operatius o presentaven una inactivitat superior als 6 mesos.

Tanmateix agraïrem la informació sobre la reactivació d'aquests enllaços per tornar-los a inserir així com qualsevol altra informació sobre el gènere microrelat (actes, presentacions, cursos, seminaris, congressos, etc.) enviant un correu electrònic a lamicrobiblioteca@gmail.com o escrivint-nos a l'apartat de contacte del blog. Sempre que sigui possible ens en farem ressò i publicitat.

Moltes gràcies!
En referencia a la IV edición del MicroconcursoLa Microbiblioteca informa que, debido al fallecimiento del escritor y periodista Joan Barril el pasado diciembre, la escritora Care Santos sustituirá su vacante en el jurado de la final en la categoria en catalánDesde aquí le agradecemos su disponibilidad y apoyo.También informamos que hemos procedido a eliminar los enlaces de bitácoras, webs, fórums y revistas digitales del blog de La Microbiblioteca que ya no estaban operativos o presentaban una inactividad superior a los 6 meses.

Así mismo agracederemos la información sobre la reactivación de estos enlaces para volverlos a inserir así como cualquier otra información sobre el género microrrelato (actos, presentaciones, cursos, seminarios, congresos, etc.) enviando un correo electrónico a lamicrobiblioteca@gmail.com o escribiéndonos al apartado de contacto del blog. Siempre que sea posible nos haremos eco y realizaremos la publicidad oportuna.

¡Muchas gracias!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada