dilluns, 27 d’abril de 2015

DIMECRES 29 D'ABRIL XAT AMB JESÚS M. TIBAU / MIÉRCOLES 29 DE ABRIL CHAT CON JESÚS M. TIBAU*Jesús Maria Tibau.
Aquest dimecres 29 d'abril de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Jesús Maria Tibau en la que serà l'última sessió de xat en català de la temporada del Microclub.

Parlarem amb l'autor del seus microrelats,  de la seva obra literària, de la situació del gènere en català, de Cornudella de Monsant, les Terres de l'Ebre, del seu últim llibre i tot allò que se us acudeixi preguntar-li.


I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.
*Jesús Maria Tibau.Este miércoles 29 de abril de 21 a 22:00 horas celebraremos con el escritor Jesús Maria Tibau la última sesión de chat en catalán de la temporada.

Hablaremos con el autor de sus microrrelatos,  de su obra literària, de la situación del género en lengua catalana, de su pueblo natal Cornudella de Monsant, de su último libro y de todo aquello que os plazca comentar o preguntar.Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si la suerte os es propicia y vivís cerca os recomendamos una visita a su librería, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros escogidos.

¡¡Animaros a participar!!
Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari