dijous, 28 de maig del 2015

PRESENTACIÓ / PRESENTACIÓN: PEQUEÑOS CUENTOS PARA LEER EN 1 MINUTO








Avui dijous 28 de maig a les 21:00 hores a l'Hotel Campanile de Barberà del Vallès, dins el cicle literari Suite de Lectura organitzat pel mateix establiment i la microllibreria Diarium, tindrà lloc la presentació del llibre infantil de microrelats "Pequeños cuentos para leer en 1 minuto" escrit per Mònica Sempere, il·lustrat per Fernando Martínez i editat per l'editorial Beascoa.

L'acte comptarà amb la presència dels autors, l'escriptora Glòria Marín i inclourà lectura de textos del llibre i el sorteig d'una il·lustració original realitzada in situ.














Hoy jueves 28 de mayo a las 21:00 horas en el Hotel Campanile de Barberà del Vallès, dentro el ciclo literario Suite de Lectura organizado por el mismo establecimiento y la microlibrería Diarium, tendrá lugar la presentación del libro infantil de microrrelatos Pequeños cuentos para leer en 1 minuto escrito por Mònica Sempere, ilustrado por Fernando Martínez y editado por la editorial Beascoa.

El acto contará con la presencia de los autores, la escritora Glòria Marín e incluirá lectura de textos del libro y el sorteo de una ilustración original realizada in situ.