dijous, 29 de setembre de 2016

LLIURAMENT DE PREMIS V EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS V EDICIÓN MICROCONCURSO
LLIURAMENT PREMIS  V EDICIÓ MICROCONCURS:

Aquest proper DIVENDRES 30 DE SETEMBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès el lliurament de premis de la V EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.

L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i als guanyadors absoluts, JORDI BONET-COLL, de La Bisbal d’Empordà, en la categoria en català i RAFA HEREDERO GARCÍA de Laguna de Duero (Valladolid), en castellà; que llegiran els seus respectius microrelats premiats.

Tot seguit comptarem amb el recital-espectacle literari “PELOS” a càrrec del col•lectiu d’escriptores LAS MICROLOCAS.

http://paginasdeespuma.com/autores/microlocas/

Per concloure l’acte es lliurarà a tots els i les assistents un exemplar del llibre recull del concurs dedicat en l’edició d’enguany als Bibliobusos de la Diputació de Barcelona.

Hi haurà servei de venda i signatura de llibres.


Amb la col•laboració de:

ENTREGA PREMIOS  V EDICIÓN MICROCONCURSO:

Este próximo VIERNES 30 DE SEPTIEMBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la V EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.

El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a los ganadores absolutos, JORDI BONET-COLL, de La Bisbal d’Empordà (Girona), en la categoría en catalán y RAFA HEREDERO GARCÍA de Laguna de Duero (Valladolid), en castellano; que leerán sus respectivos microrrelatos premiados.

A continuación contaremos con el recital-espectáculo literario “PELOS” a cargo del colectivo de escritoras LAS MICROLOCAS.

http://paginasdeespuma.com/autores/microlocas/

Al finalizar se obsequiará a todos los y las asistentes con un ejemplar del libro recopilatorio del concurso dedicado en esta edición a los Bibliobuses de la Diputación de Barcelona.

Habrá servicio de venta y firma de libros.


Con la colaboración de:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada