dilluns, 10 d’abril del 2017

DEDICATÒRIA HIPERMATRÒNICA, HIPERBREU I SORGIDA DE L'ESPAI PROFUND / DEDICATORIA HIPERMATRÓNICA, HIPERBREVE Y SURGIDA DEL ESPACIO PROFUNDO







Dedicatòria fantàstica que ha sobreviscut a un diluvi interior dins la Biblioteca Esteve Paluzie (es va rebentar una canonada d'aigua just a sobre d'exemplars pendents de catalogar). La força d'en Sergi G. Oset acompanya els seus llibres!

Moltes gràcies!





*Sergi G. Oset.


Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  és un escriptor resident a la Vila de Gràcia que sol fonamentar la seva producció literària en català, en el microrelat, l'hiperbreu i la minificció, encara que també ha escrit relat breu, conte infantil i, en ocasions especials, s'ha atrevit amb la poesia. L'any 2009 comença a publicar els seus primers relats al blog de creació literària La meva perdició i a la pàgina de Relats en Català


Ha publicat Paràsits mentals (Bubok, 2012), "El último vuelo del Microraptor" (Nazarí, 2015), col·leccions de microrelats i minificcions, i Alfa i Omega (Bubok, 2012), novel·la breu de temàtica zombi editada en català, castellà i anglès. 
Les seves narracions han aparegut en més de quaranta llibres conjunts i antologies i en revistes com Plesiosaurio, Lemuria o Quimera.
Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund (Orciny Press, 2016) és el seu últim llibre.










El carnaval dels animals (Delirium tremens)

Per a Jordi Masó

-Massa tard! -va haver d'admetre la pianista després d'ingerir el tercer got d'absenta. Tot seguit va començar a experimentar, en pròpia pell, les coces, els cops de bec i les mossegades.
Els horrors amagats darrere de l'admiració obsessiva per les composicions de Camille Saint-Saës grimpaven, amb disbauxa salvatge, del pentagrama, a la seva ment enterbolida

Sergi G. Oset










Dedicatoria fantástica que ha sobrevivido a un diluvio interior dentro la Biblioteca Esteve Paluzie (se rebentó una tubería de conducción de agua justo encima de ejemplares pendientes de catalogar). ¡La fuerza de Sergi G. Oset acompaña a sus libros!

¡Muchas gracias!





*Sergi G. Oset.


Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  es un escritor residente en la Vila de Gràcia que suele fundamentar mayormente su producción literaria en su lengua vehicular, el catalán; en el microrrelato, el hiperbreve y la minificción, aunque también ha escrito relato breve, cuento infantil y, en ocasiones especiales, se ha atrevido con la poesía. El año 2009 empieza a publicar sus primeros relatos en el blog de creación literària "La meva perdició"  y en la página de "Relats en Català". 


Ha publicado "Paràsits mentals" (Bubok, 2012), El último vuelo del Microraptor (Nazarí, 2015) colecciones de microrrelatos, y minificciones y Alfa y Omega (Bubok, 2012), novela breve de temática zombi editada en catalá, castellano e inglés. 
Sus narraciones han aparecido en más de cuarenta libros conjuntos y antologías y en revistas como Plesiosaurio, Lemuria o Quimera.
"Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund " (Orciny Press, 2016) es su último libro.








*Gloria Fuertes (1917-1988).





El follet que una vegada va somiar un conte de Gloria Fuertes

A Gloria Fuertes

-Un Kobold, dos kobolds, tres kobolds... -taral·leja, afligida, la nena elf mentre s'interna pel bosc a la recerca d'un amic imaginari.

Sergi G. Oset







El duende que una vez va soñó un cuento de Gloria Fuertes

A Gloria Fuertes

-Un Kobold, dos kobolds, tres kobolds... -tararea, afligida, la niña elfo mientras se interna por el bosque a la búsqueda de un amigo imaginario.

Sergi G. Oset
Traducción del catalán de A. Guri










Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura              N Ose
Classificació          833.4"20"
Autor                     Oset, Sergi G.
Títol                       Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de 
                              l'espai profund : 111 minificcions per 
                              a freaks malalts del fantàstic
Publicació              Sant Cugat del Vallès : Orciny Press, 2016
Descripció física    157 p. ; 19 cm
Col·lecció              Tar ; 6
ISBN / ISSN          9788494518157
Matèria                  Microrelats