divendres, 22 de desembre del 2017

DEDICATÒRIA ESTESA






Una altra vegada un plaer poder tenir un exemplar dedicat d'en David Vila a La Microbiblioteca.

Moltes gràcies i ha seguir estenent microrelats!






*David Vila i Ros.



David Vila i Ros (Sabadell, 1977) és escriptor, rapsode, dinamitzador lingüístic, economista i imparteix tallers i conferències per fomentar l'ús social del català. Ha estat president de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i actualment Coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell.
Autor de diversos llibres, ha publicat assajos, per exemple, Català a la carta (Setzevents, 2012), el conte il·lustrat El monstre Joan (2017. Il·lustracions d'Indigo Mercurial) i els reculls de contes i microrelats Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010), Verba , non facta. 99 contes intangibles (Voliana Edicions, 2014) i Roba estesa (Voliana Edicions, 2017).

Col·labora a Cugat Ràdio i Ràdio Sabadell, podeu llegir-lo al blog Malgrat la boira.





*Aloja, d'Apel·les Mestres.



Aloges d'estar per casa

En Bernat ho té tot pensat. Quan la dona dorm, s'alça al llit, es vesteix sigil·losament i surt a fora. La nit és clara i una enigmàtica lluna il·lumina el bosc. N'ha de trobar una. Es fa pas entre els arbres i s'arriba a tots els gorgs que coneix. Però res. No en veu cap enlloc. Les aigües cristal·lines semblen convidar-lo a banyar-s'hi, però s'hi resisteix. Sap que, si ho fa, elles no sortiran. S'espera fins a trenc d'alba i, finalment, ho deixa estar. Decebut, enfila el caminoi que mena cap a casa, hi arriba, obre la porta i, intentant no fer gens de soroll, s'asseu uns instants al sofà. Mentrestant, a dalt a l'habitació, la dona, encara molla, entra per la finestra i s'estira al llit mentre recorda el crit esfereïdor de la seva darrera presa.
David Vila i Ros








Otra vez un placer poder tener un ejemplar dedicado de David Vila en La Microbiblioteca.

¡Muchas gracias y ha seguir tendiendo microrrelatos!








*David Vila i Ros.



David Vila i Ros (Sabadell, 1977) es escritor, rapsoda, dinamizador lingüístico, economista e imparte talleres y conferencias para fomentar el uso social del catalán. Ha sido presidente de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) y actualmente Coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua en Sabadell (Barcelona). 
Autor de diversos libros, ha publicado ensayo, por ejemplo, "Català a la carta" (Setzevents, 2012), el cuento ilustrado "El monstre Joan" (2017. Ilustraciones de Indigo Mercurial) y los conjuntos de cuentos y microrrelatos "Ni ase ni bèstia" (La Busca, 2010) y "Verba , non facta. 99 contes intangibles" (Voliana Edicions, 2014) y "Roba estesa" (Voliana Edicions, 2017).

Colabora en Cugat Ràdio y Ràdio Sabadell, podéis leerlo en el blog Malgrat la boira.







En venda

Al bell mig del desert, un rètol gegant indica En venda. El turista, sorprès, demana quina és exactament la parcel·la que venen. I el venedor, revelant la seva aparença alienígena, li respon que no és cap parcel·la. Venem el planeta sencer.

David Vila i Ros



En venta

Justo en el medio del desierto, un rótulo gigante indica En venta. El turista, sorprendido, pide cuál es exactamente la parcela que venden. Y el vendedor, revelando su apariencia alienígena, le responde que no es ninguna parcela. Vendemos el planeta entero.

David Vila i Ros (Traducción del catalán de A. Guri)







Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                 N Vil
Classificació            833.4"20"
Autor                       Vila i Ros, David
Títol                         Roba estesa / David Vila i Ros
Publicació                Argentona : Voliana, 2017
Descripció física      137 p. ; 21 cm
Col·lecció                Voliac ; 36
ISBN / ISSN            9788494634765