dimecres, 28 de febrer de 2018

DIVENDRES 2 DE MARÇ PRESENTACIÓ / VIERNES 2 DE MARZO PRESENTACIÓN DE PINYOLS MADURS D'ISIDRE GRAUDivendres 2 de març a les 19:00 hores:

Presentació del llibre Pinyols madurs. Vuitanta-cinc biolits, editat per Voliana edicions, d'Isidre Grau Antolí.

*Isidre Grau Antolí.


Presentarà l'acte l'escriptora pallaresa Raquel Picolo Berné i llegirà la presentadora i actriu Màbel Martí Esparza.*Raquel Picolo.
*Màbel Martí.Isidre Grau Antolí, novel·lista i narrador, és autor de quinze novel·les -entre les quals destaca la pentalogia d’ Els colors de l’aigua (Proa, 1986. Premi Sant Jordi, 1985) i la darrera La ciutat dels solitaris (Gregal, 2017) - i sis reculls de contes, a més de Primer paisatge (Gregal, 2016), unes memòries d’infància ficcionades.

Professor jubilat de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i col·laborador en premsa, durant més de quatre anys ha publicat a la revista digital Núvol els microrelats que ara s’apleguen en aquest recull.

Viernes 2 de marzo a les 19:00 horas:

Presentación del libro "Pinyols madurs. Vuitanta-cinc biolits", editado por Voliana edicions, de Isidre Grau Antolí.

*Isidre Grau Antolí.


Presentará el acto la escritora Raquel Picolo Berné y leerá la presentadora y actriz Màbel Martí Esparza.
*Raquel Picolo.
*Màbel Martí.Isidre Grau Antolí, novelista y narrador, es autor de quince novelas -entre las que destaca la pentalogía de "Els colors de l’aigua" (Proa, 1986. Premi Sant Jordi, 1985) y la última "La ciutat dels solitaris" (Gregal, 2017) - y seis antologías de cuentos, además de "Primer paisatge" (Gregal, 2016), unas memorias de infancia ficcionadas.

Profesor jubilado de la Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès y colaborador en prensa, durant más de cuatro años ha publicado en la revista digital Núvol los microrrelatos que ahora se recogen en este libro.


Cap comentari:

Publica un comentari