divendres, 21 de setembre del 2018

QUIMERA 417, DOSSIER JUAN JOSÉ ARREOLA








Justament avui 21 de setembre, es celebra el centenari del naixement de Juan José Arreola, un dels més grans microrelatistes del panorama hispà.


Dins la secció "El cielo raso" del número 417 corresponent al mes de setembre de la revista Quimera podem llegir el dossier coordinat per Javier Perucho dedicat a Arreola amb articles d'algunes i alguns màxims especialistes de la seva obra: el mateix Perucho, José Roberto Gallegos Téllez Rojo, Roberto García Bonilla, Laura Elisa Vizcaíno, Ana Calvo Revilla, Armando Alanís, Juan Carlos Gallegos, Diego Muñoz Valenzuela i Rony Vásquez Guevara.




Ja hi ha disponible el número de la revista per consultar a sala a la Biblioteca Esteve Paluzie.










*Juan José Arreola.



Justamente hoy 21 de septiembre, se celebra el centenario del nacimiento de Juan José Arreola, uno de los más grandes microrrelatistas del panorama hispano.



En la sección "El cielo raso" del número 417 correspondiente al mes de septiembre de la revista Quimera podemos leer el dossier coordinado por Javier Perucho dedicado a Arreola con artículos de algunas y algunos máximos especialistas de su obra: el mismo Perucho, José Roberto Gallegos Téllez RojoRoberto García BonillaLaura Elisa VizcaínoAna Calvo RevillaArmando AlanísJuan Carlos GallegosDiego Muñoz Valenzuela y Rony Vásquez Guevara.


Ya hay disponible el número de la revista para consulta en sala en la Biblioteca Esteve Paluzie.








Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                  R 80 Qui
Classificació             80(05)
Títol                          Quimera : revista de literatura
Publicació                 Mataró : Ediciones de Intervención Cultural, 1980-
Periodicitat                Mensual
Descripció física        Il. ; 28 cm
Descripció física        N. 1 (nov. 1980)-
ISBN / ISSN              0211-3325
Matèria                      Literatura Revistes