dijous, 7 de febrer del 2019

VLADIMIR DEDICAT / DEDICADO










Tenim l'edició revisada de Els reptes de Vladimir, reeditada per Témenos Edicions, dedicada per en Jordi Masó Rahola -alter ego d'aquell Vladimir nascut el 2008-, a La Microbiblioteca

El seu primer llibre publicat, que podríem dir-ne el germen -o els pecats de joventut?, que batejaria algun saberut personatge masoraholià-, d'un escriptor amb un estil inconfusible i amb la que ja comença a ser una trajectòria literària formidable.

Moltes gràcies!








*Jordi Masó Rahola.


Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967), és pianista i escriptor. Ha actuat per Europa, Àsia i Amèrica i realitzat més de cinquanta gravacions discogràfiques; és professor a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Conservatori de Granollers. És autor dels llibres de microrelats Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010; Témenos, 2018. Reedició.), Catàleg de monstres (Alpina, 2012), Les mil i una (ARC, 2014. Témenos, 2015. Reedició) del llibre de narrativa breu Polpa (Males Herbes, 2016) i el de contes i microrelats La biblioteca fantasma (Males Herbes, 2018) i la nouvelle L'hivern a Corfú (Males Herbes. 2019). Premiat en numerosos concursos literaris, des de l'agost del 2010 gestiona el blog La bona confitura, dedicat al microrelat en català.







Cada dissabte, de bon matí, a pagès

Es posen la barretina empolsinada, les espardenyes tronades, arrenquen les etiquetes dels embotits i formatges comprats al súper. I esperen.

Jordi Masó Rahola







Tenemos la edición revisada de "Els reptes de Vladimir", reeditada por Témenos Edicions, dedicada por Jordi Masó Rahola -alter ego de aquel Vladimir nacido en el 2008-, en La Microbiblioteca

Su primer libro publicado, que podríamos considerar como el germen -¿o los pecados de juventud?, que bautizaría algun sabihondo personaje masoraholiano-, de un escritor con un estilo inconfusible y con la que ya es a una trayectoria literaria formidable.


¡Muchas gracias!






*Jordi Masó Rahola. Fotografía de Esther Roig.


Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967), es pianista y escritor. Ha actuado por Europa, Asia y América y realizado más de cincuenta grabaciones discográficas; es profesor en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) y en el Conservatorio de Granollers. Es autor de los libros de microrrelatos "Els reptes de Vladimir" (Bubok, 2010; Témenos, 2018. Reedición.), "Catàleg de monstres" (Alpina, 2012), "Les mil i una" (ARC, 2014. Témenos, 2015. Reedición), del libro de narrativa breve "Polpa" (Males Herbes, 2016) y el de cuentos y microrrelatos La biblioteca fantasma (Males Herbes, 2018) y la nouvelle "L'hivern a Corfú" (Males Herbes. 2019). Premiado en numerosos concursos literarios, desde el agosto del 2010 gestiona el blog La bona confitura, dedicado al microrrelato en catalán.







Silenci preventiu

Per evitar polèmiques, mai no obria la boca. <<No vull ofendre a ningú>>, deia, conciliador. Mantenia un silenci tenaç, insolent. Ofensiu.

Jordi Masó Rahola



Silencio preventivo

Para evitar polémicas, nunca abría la boca. <<No quiero ofender a nadie>>, decía, conciliador. Mantenía un silencio tenaz, insolente. Ofensivo.

Jordi Masó Rahola
(Traducción del catalán de A. Guri)




Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura N Mas
Classificació 833.4"20"
Autor Masó Rahola, Jordi
Títol Els Reptes de Vladimir / Jordi Masó Rahola
Publicació Barcelona : Témenos, 2018
Descripció física 143 p. ; 20 cm
Col·lecció La Bona confitura ; 4
ISBN / ISSN 9788494921117
Matèria Microrelats