dimarts, 14 de gener de 2020

ISABEL-CLARA SIMÓDilluns 13 de gener va morir Isabel-Clara Simó i Monllor, escriptora i periodista. Llicenciada en Filosofia, Periodisme i doctorada en Filologia Romànica, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i Premi Sant Jordi, entre moltíssims altres reconeixements, va publicar més d'una seixantena d'obres: novel·la, poesia, teatre, assaig, microrelat...

En aquesta IX edició del Microconcurs de La Microbiblioteca formava part del jurat final de la categoria en català.

En aquesta tasca la substituirà l'escriptora i docent del programa de formacions de microrelats de la Biblioteca, Alba Dalmau Viure, a qui li donem les gràcies.

Des de la Biblioteca Esteve Paluzie, l'Ajuntament de Barberà del Vallès i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona acompanyem en el condol a la família i al conjunt de la ciutadania.

Com ha expressat l'escriptora Núria Cadenes "Que plorin les paraules".

El lunes 13 de enero murió Isabel-Clara Simó i Monllor, escritora y periodista. Licenciada en Filosofía, Periodismo y doctorada en Filología Románica, Premio de Honor de las Letras Catalanas y Premio Sant Jordi, entre muchísimos otros, publicó más de sesenta obras: novela, poesía, teatro, ensayo, microrrelato...

En esta IX edición del Microconcurso de La Microbiblioteca formaba parte del jurado final de la categoría en catalán.

En esta tarea la sustituirá la escritora y docente del programa de formaciones de microrrelatos de la Biblioteca, Alba Dalmau Viure, a quién le damos las gracias.

Desde la Biblioteca Esteve Paluzie, el Ayuntamiento de Barberà del Vallès y la Red de Bibliotecas Municipales de la Diputación de Barcelona acompañamos en el duelo a la familia y al conjunto de la ciudadanía.

Com ha expresado la escritora Núria Cadenes "Que lloren las palabras".

Cap comentari:

Publica un comentari