dijous, 28 de gener del 2021

DEDICATÒRIA DE CRAMÒVIA

 




Amb el confinament i les restriccions de mobilitat degudes a la covid-19 no podem viatjar físicament, però amb els microrelats d'en David Vila sí que tenim passatge cap a Cramòvia.


Moltes gràcies per la dedicatòria!





*David Vila i Ros

David Vila i Ros (Sabadell, 1977) compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura. Actualment és coordinador de la Comissió per la Llengua a Sabadell i vicepresident de la companyia de teatre-dansa Petit Món i col·labora a diversos mitjans escrits i radiofònics, podeu llegir-lo al blog Malgrat la boira.

És autor de llibres d'articles, de poesia, de narrativa, infantils i d'assaig polític i lingüístic, i dels reculls de contes i microrelats Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010. La Prua Edicions, 2020, re-edició amb fotografies de Neus Arnan), Verba , non facta. 99 contes intangibles (2014), Roba estesa (2017) i La revolta de Cramòvia i altres contes (2020), tots tres publicats per Voliana Edicions.





Avui no

Avui no em puc quedar a sopar amb vosaltres, però us prometo que el pròxim cop que vingui, sí. Aquesta era la resposat que els donava sempre que visitava el poble. I quan al cap dels anys va arribar el dia d'anar a sopar, es van adonar que l'únic tema de conversa que havien tingut era, precisament, aquell sopar que mai podien fer. I no sabien què dir-se. Fins que, tot d'una, un dels comensals va trencar el gel. Per què no anem a veure el castell, després de sopar? I ell, que sempre havia sabut llegir entre línies, es va afanyar a contestar. Avui no puc anar a veure el castell amb vosaltres, però us prometo que el pròxim cop que vingui, sí.

David Vila i Ros









Con el confinamiento y las restricciones de movilidad a causa de la covid-19 no podemos viajar físicamente, pero con los microrrelatos de David Vila sí que tenemos pasaje hacia Cramòvia.


¡Muchas gracias por la dedicatoria!

 

 



*David Vila i Ros

 

David Vila i Ros (Sabadell, 1977) compagina su trabajo de profesor con los recitales de cuentos y con las conferencias sobre lengua y literatura. Actualmente es coordinador de la Comissió per la Llengua en Sabadell y vicepresidente de la compañía de teatro-danza Petit Món y colabora en varios medios escritos y radiofónicos, podéis leerlo en el blog Malgrat la boira.

Es autor de libros de artículos, de poesía, de narrativa, infantiles y de ensayo político y lingüístico, y de las recopilaciones de cuentos y microrrelatos Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010. La Prua Edicions, 2020, reedición con fotografías de Neus Arnan), Verba , non facta. 99 contes intangibles (2014), Roba estesa (2017) y La revolta de Cramòvia i altres contes (2020), los tres publicados por Voliana Edicions.





Actors

És el primer cop que vaig al teatre i que, en lloc de pagar l'entrada, em donen diners, exclamen els espectadors, sorpresos. Però quan s'aixeca el teló, ho entenen tot. No són espectadors. Són actors. I no saben el paper.

David Vila i Ros




Actores

Es la primera vez que voy al teatro y que, en lugar de pagar la entrada, me dan dinero, exclaman los espectadores, sorprendidos. Pero cuando se levanta el telón, lo entienden todo. No son espectadores. Son actores. Y no saben el papel.

David Vila i Ros
(Traducción del catalán de A. Guri)






Fitxa bibliogràfica

Signatura N Vil

Classificació 833.4"20"

Autor Vila i Ros, David

Títol La Revolta de Cramòvia i altres contes / David Vila i Ros

Edició Primera edició

Publicació Argentona : Voliana, febrer 2020

Descripció física 154 pàgines ; 21 cm

Col·lecció Voliac ; 58

Nota Contes de revoltes utòpiques (però imprescindibles). Contes de l'obaga. Contes de quan l'amor és un tren sense vies. Contes de revoltes tangibles. I sí, la revolta de Cramòvia, la història d'un país potser (i només potser) imaginari. Fet i fet, no us adoneu que els carrers són en flames perquè vosaltres els enceneu?

ISBN / ISSN 9788412076929