dimecres, 28 de juliol del 2021

VACANCES / VACACIONES 2021

 






El blog de La Microbiblioteca s'atura per vacances, però la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat en el gènere microrelat, romandrà oberta durant tot el mes d'agost en horari especial d'estiu i amb les mesures i serveis establerts a causa de la COVID-19.



Us volem recordar que des d'aquest 2021 el préstec interbibliotecari de les biblioteques municipals catalanes és gratuït. Podeu sol·licitar, a la vostra biblioteca habitual o de referència, documents del fons de La Microbiblioteca

Des de les biblioteques de la província de Barcelona fins a un màxim de 30 documents i des de la resta de províncies (Girona, Lleida i Tarragona) un màxim de 2.

El préstec interprovincial el podeu tramitar des del nou catàleg unificat del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, Atena.





Tornarem al setembre iniciant la nova temporada, i si la situació sanitària ho permet, el divendres 1 d'octubre teniu una cita amb el lliurament de premis del X Microconcurs on comptarem amb l'espectacle "El microrrelato definitivo" a càrrec del duo teatral Absurdópatas



Fins la tornada, bon estiu a l'hemisferi nord, bon hivern a l'hemisferi sud, moltes gràcies!















El blog de La Microbiblioteca descansa por vacaciones, pero la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado en el género microrrelato, restará abierta durante todo el mes de agosto en horario especial de verano y con las medidas y servicios establecidos a causa del COVID-19.



Os queremos recordar que desde este 2021 el préstamo interbibliotecario de las bibliotecas municipales catalanas es gratuito. Podéis solicitar, en vuestra biblioteca habitual o de referencia, documentos del fondo de La Microbiblioteca

Desde las bibliotecas de la provincia de Barcelona hasta un máximo de 30 documentos y desde el resto de provincias (Girona, Lleida y Tarragona) un máximo de 2.

El préstamo interprovincial se puede tramitar desde el nuevo catálogo unificado del Sistema Público de Lectura de Catalunya, Atena.





Volveremos en septiembre iniciando la nueva temporada, y si la situación sanitaria lo permite, el viernes 1 de octubre tenéis una cita con la entrega de premios del X Microconcurso donde contaremos con el espectáculo "El microrrelato definitivo" a cargo del dúo teatral Absurdópatas.





Hasta la vuelta, buen verano en el hemisferio norte, buen invierno en el hemisferio sur, ¡muchas gracias!