dilluns, 20 de setembre del 2021

LLIURAMENT DE PREMIS X EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS X EDICIÓN MICROCONCURSO

 







LLIURAMENT PREMIS  X EDICIÓ MICROCONCURS:




El DIVENDRES 1 D'OCTUBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs (C/ Torre d'en Gorgs 40 de Barberà del Vallès) el lliurament de premis de la X EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.


Degut a les restriccions d'aforament establertes per la situació sanitària, és necessària la INSCRIPCIÓ PRÈVIA al telèfon 937186866 o al correu electrònic lamicrobiblioteca@gmail.com.





L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i a les guanyadores absolutes, CARLES CASTELL PUIG, de Sant Cugat del Vallès, en la categoria en català i ARANTZA PORTABALES SANTOMÉ de Teo (A Coruña), en castellà.



Tot seguit comptarem amb l'espectacle “EL MICRORRELATO DEFINITIVO” a càrrec de la companyia teatral ABSURDÓPATAS.




Per concloure l’acte es lliurarà a totes les persones assistents un exemplar del llibre recull del concurs.





Amb la col•laboració de:




























ENTREGA PREMIOS  X EDICIÓN MICROCONCURSO:




El VIERNES 1 DE OCTUBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs (C/ Torre d'en Gorgs 40 de Barberà del Vallès) la entrega de premios de la X EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.



Debido a las restricciones de aforo por la situación sanitaria, es necesaria la INSCRIPCIÓN PREVIA al teléfono 937186866 o al correo electrónico lamicrobiblioteca@gmail.com.





El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a las ganadoras absolutas, CARLES CASTELL PUIG, de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), en la categoría en catalán y ARANTZA PORTABALES SANTOMÉ de Teo (A Coruña), en castellano.



A continuación contaremos con el espectáculo “EL MICRORRELATO DEFINITIVO” a cargo de la compañía teatral ABSURDÓPATAS.




Al finalizar se obsequiará a todas las personas asistentes con un ejemplar del libro de la antología del concurso.





Con la colaboración de: