dijous, 16 de juny del 2022

DIVENDRES 17 DE JUNY /VIERNES 17 DE JUNIO: VISITA GUIADA+RECITAL+RUTA DE LA TAPA

 




El divendres 17 de juny us esperem als actes programats dins les II Jornades del Microrelat a Barberà del Vallès per celebrar el 10è aniversari de La Microbiblioteca.


A les 18h visita guiada a l'església romànica de Sta. Maria de Barberà (s. XII) a càrrec de l'Associació d'Història de Barberà (AHB), i a les 19h concert-recital de microrelats amb el Duo ViVi+microrelatistes.






I després començarà l'itinerari per varis dels establiments de restauració de la Ruta de la Tapa 2022 de Barberà del Vallès.


Entrada lliure fins omplir aforament.








El viernes 17 de junio os esperamos a los actos programados dentro las II Jornadas del Microrrelato en Barberà del Vallès para celebrar el 10º aniversario de La Microbiblioteca.


A las 18h visita guiada a la iglesia romànica de Sta. María de Barberà (s. XII) a cargo de la Associació d'Història de Barberà (AHB), y a las 19h concierto-recital de microrrelatos con el Dúo ViVi+microrelatistas.






Y después empezará el itinerario por varios de los establecimientos de restauración de la Ruta de la Tapa 2022 de Barberà del Vallès.


Entrada libre hasta llenar aforo.