divendres, 14 d’octubre del 2022

CRÒNICA LLIURAMENT DE PREMIS XI EDICIÓ MICROCONCURS / CRÓNICA ENTREGA DE PREMIOS XI EDICIÓN MICROCONCURSO

 



El divendres 30 de setembre va tenir lloc a la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès l'acte de lliurament de premis de la XI edició del Concurs de Microrelats de La Microbiblioteca.









Berta Cama Sànchez, Directora de la Biblioteca, va presentar l'acte i la propera temporada de La Microbiblioteca agraïnt poder-lo tornar  celebrar a l'equipament després de dos anys.










Donant les gràcies a les persones assistentsautoritats llibreria col·laboradora i als jurats mensuals i finals del concurs, es va anunciar la composició dels jurats finals de la següent edició.







*Xavier Garcés Trillo (Alcalde de Barberà del Vallès).



L'Alcalde de Barberà del Vallès Xavier Garcés Trillo, va adreçar unes paraules al públic recordant les jornades programades el mes de juny per celebrar el 10è aniversari del projecte de La Microbiblioteca, agraïnt la participació a les persones concursants, i la implicació dels jurats i el personal de la Biblioteca i remarcant la voluntat de l'Ajuntament de seguir recolzant amb empenta que Barberà del Vallès segueixi éssent reconeguda com la ciutat del microrelat.






*D'esquerra a dreta, Rosa Maria Alentorn Farré, Vicenç Ambrós Besa, 
Joan Muñoz Altimira (Regidor de Cultura) , Jordi Masó Rahola, 
Xavier Garcés Trillo (Alcalde de Barberà del Vallès), Lola Sanabria 
i Mònica Sempere i Creus (Regidora de Polítiques d'Equitat de Gènere i Comerç). 




El primer lliurament de mà del Regidor de Cultura, Joan Muñoz Altimira, la Regidora de Comerç Mònica Sempere i Creus i l'Alcalde, fou el de les persones guanyadores de les convocatòries mensuals, presents a l'acte, premiades amb un val de compra pel valor de 100€ en llibres.








*A l'esquerra: Ivan Bonache Cuadrado.


I a continuació es va procedir al lliurament de premis dels guanyadors absoluts del concurs, guardonats amb un premi de 1.000€ per categoria respectivament.

Primer, Ivan Bonache Cuadrado, de Santpedor, guanyador de la categoria en català amb el microrelat "La mala sort d'en Jeremy Perkins", va explicar el moment i la manera de com se li va comunicar ser el guanyador del premi, i va donar les gràcies als jurats, a l'Ajuntament, Diputació i al personal de la Biblioteca.






*Miguelángel Flores.


Posteriorment, Miguelángel Flores, de Sabadell, guanyador de la categoria en castellà, per segona vegada, en aquesta ocasió amb el microrelat "El amor justo" va  donar les gràcies, a la Biblioteca i a l'Ajuntament i va comentar que estava més nerviós aquest segon cop que el primer, i que tenia la intenció de seguir concursant per la il·lusió d'estar inclòs a l'antologia del concurs.







*D'esquerra a dreta,  Joan Muñoz Altimira (Regidor de Cultura), 
Miguelángel Flores, Xavier Garcés Trillo (Alcalde de Barberà del Vallès),
 Ivan Bonache Cuadrado Mònica Sempere i Creus 
(Regidora de Polítiques d'Equitat de Gènere i Comerç).


El lliurament de guardons a les persones guanyadores va anar a càrrec de la Regidora Mònica Sempere, el Regidor Joan Muñoz i de l'Alcalde Xavier Garcés.







*Dani Codina (actor), Daniel Rubies (guitarra) i 
Oriol Garcia Molsosa (clarinet), Cia. Professors Substituïbles.


I per finalitzar, amb l'espectacle "Del mort i de qui el vetlla" la Cia. Professors Substituïbles, va enlluernar amb la seva posada en escena, la música i els microrelats.











Finalitzat el lliurament de premis de la temporada 2021-2022, comença la següent amb tallers literaris de creació de microrelats amb les escriptores Clara Obligado i Anna Maria Villalonga, la VI Jornada ARC del microrelat en català, presentacions, jornades..., i la XII edició del Microconcurs.


Us esperem a les activitats, que participeu en el concurs i que consulteu i us endugueu en préstec el fons bibliogràfic!

Moltes gràcies!



(Recull d'imatges i videos al final de l'entrada).












El viernes 30 de septiembre tuvo lugar en la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la XI edición del Concurso de Microrrelatos de La Microbiblioteca.










Berta Cama Sànchez, Directora de la Biblioteca, presentó el acto y la próxima temporada de La Microbiblioteca agradeciendo poder volver a celebrarlo en el equipamiento después de dos años.








Agradeciendo la asistencia al públicoautoridades librería colaboradora y a los jurados mensuales y finales del concurso, se anunció la composición de los jurados finales de la siguiente edición.







*Xavier Garcés Trillo, Alcalde de Barberà del Vallès.


El Alcalde de Barberà del Vallès Xavier Garcés Trillo, dirigió unas palabras al público recordando las jornadas programadas el mes de junio para celebrar el 10º aniversario del proyecto de La Microbiblioteca, agradeciendo la participación a las personas concursantes, y la implicación de los jurados y el personal de la Biblioteca y remarcando la voluntad del Ayuntamiento de seguir apoyando que Barberà del Vallès siga siendo reconocida como la ciudad del microrrelato. 





*De izquierda a derecha, Rosa Maria Alentorn Farré, Vicenç Ambrós Besa, 
Joan Muñoz Altimira (Regidor de Cultura) , Jordi Masó Rahola, 
Xavier Garcés Trillo (Alcalde de Barberà del Vallès), Lola Sanabria 
y Mònica Sempere i Creus (Regidora de Políticas de Equidad de Género y Comercio). 



La primera entrega de mano de la Regidora Mónica Sempere i Creus, del Regidor de Cultura, Joan Muñoz Altimira y el Alcalde,  fue la de las personas ganadoras de las categorías mensuales, presentes en el acto, , premiadas con un vale de compra por el valor de 100€ en libros.









*A la izquieda, Ivan Bonache Cuadrado.


A continuación se procedió a la entrega de premios de los ganadores absolutos del concurso, galardonados con un premio de 1.000€ por categoría respectivamente.

PrimeroIvan Bonache Cuadrado, de Santpedor (Barcelona), ganador de la categoría en catalán con el microrrelato "La mala sort d'en Jeremy Perkins", explicó el momento y la manera de como se le comunicó ser el ganador del premio, y agradeció el galardón a los jurados, a Ayuntamiento, Diputación y al personal de la Biblioteca. 








*En el centro, Miguelángel Flores.


Posteriormente, Miguelángel Flores, de Sabadell (Barcelona), ganador de la categoría en castellano, por segunda vez, con el microrrelato "El amor justo dió las gracias, a la Biblioteca y al Ayuntamiento y comentó que estaba más nervioso esta segunda vez que la primera, y que tenía la intención de seguir concursando por la ilusión de estar incluïdo en la antología del concurso. 







*De izquierda a derecha,  Joan Muñoz Altimira (Regidor de Cultura), 
Miguelángel Flores, Xavier Garcés Trillo (Alcalde de Barberà del Vallès),
 Ivan Bonache Cuadrado y Mònica Sempere i Creus 
(Regidora de Políticas de Equidad de Género y Comercio).



La entrega de premios a las personas ganadoras se realizó a cargo de la Regidora Mònica Sempere, del Regidor Joan Muñoz y del Alcalde Xavier Garcés.







*Dani Codina (actor), Daniel Rubies (guitarra) y
Oriol Garcia Molsosa (clarinet), Cia. Professors Substituïbles.



Y para finalizar, con el espectáculo "Del mort i de qui el vetlla", la Cia. Professors Substituïbles, maraviló con su puesta en escena, la música y los microrrelatos.












Finalizada la entrega de premios de la temporada 2021-2022, empezamos la siguiente con talleres literarios de creación de microrrelatos con las escritoras Clara Obligado y Anna Maria Villalonga, la VI Jornada ARC del microrrelato en catalán, presentaciones, jornadas..., y la XII edición del Microconcurso.
 
¡Os esperamos a las actividades, que participéis en el concurso y que consultéis y os prestéis el fondo bibliográfico!


¡Muchas gracias!