dilluns, 17 d’octubre del 2011

CONCURS MICRORELATS ICD / CONCURSO MICRORRELATOS ICD



L'Institut Català de les Dones organitza un concurs de microrelats en el marc del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
El termini de presentació de microrelats finalitza l'1 de novembre i es poden presentar els microrelats en qualsevol de les llengües oficials de Catalunya (aranès, castellà i català).
El concurs està circunscrit als residents a la Comunitat Autònoma de Catalunya o ser membres de les comunitats catalanes a l'exterior. Un microrelat per participant.

Bases del concurs
http://www20.gencat.cat/docs/icdones/Actualitat/Z_Arxiu%20img/bases_microrelats.pdf




El "Institut Català de les Dones" organiza un concurso de microrrelatos en el marco del día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres.
El plazo de presentación de los microrrelatos finaliza el 1 de noviembre y se pueden presentar los microrrelatos en cualquiera de las lenguas oficiales de Cataluña (aranés, castellano y catalán).
El concurso està circunscrito a los residentes en la Comunidad Autónoma de Cataluña o ser miembros de las comunidades catalanas en el exterior. Un microrrelato por participante.

Bases del concurso
http://www20.gencat.cat/docs/icdones/Actualitat/Z_Arxiu%20img/bases_microrelats.pdf