dimecres, 19 d’octubre del 2011

ELS REPTES, DEDICATÒRIA




ELS REPTES DE VLADIMIR DE JORDI MASÓ

Des de La Roca del Vallès (Barcelona) ens arriben per a "lamicrobiblioteca" aquests reptes i nanoreptes dedicats inclosos en el llibre Els reptes de Vladimir de Jordi Masó, gran dinamitzador del microrelat en català a partir del seu bloc La bona confitura.






Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967) és pianista i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya i del Conservatori de Granollers. Publica assíduament a la web  www.relatsencatala.com amb el pseudònim Vladimir  i és autor del recull Els reptes de Vladimir. Els seus contes han estat premiats en varis concursos i han aparegut en revistes i reculls col·lectius. Està a punt de publicar dins la col·lecció Marcòlic de l'editorial Alpina el volum de microrelats fantàstics Catàleg de monstres.

El bloc de l'autor:    http://la-bona-confitura.blogspot.com/







El temps retrogradat
A Fredric Brown, en homenatge
Quin gran invent! Si premo aquest botó el temps recula temps el botó aquest premo si. Invent gran quin!
Jordi Masó






"ELS REPTES DE VLADIMIR" DE JORDI MASÓ

Desde La Roca del Vallés (Barcelona) nos llegan para "lamicrobiblioteca" estos retos y nanorretos dedicados incluidos en el libro "Els reptes de Vladimir" de Jordi Masó , gran dinamizador del microrrelato en catalán a partir de su blog "La bona confitura".




Piano girafa / Piano jirafa  Kahn & Ridgenag (1860)


Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967) es pianista y profesor de la "Escola Superior de Música de Catalunya" y del Conservatorio de Granollers. Publica asíduamente en la web www.relatsencatala.com con el pseudónimo Vladimir  y es autor del volumen "Els reptes de Vladimir". Sus cuentos han sido premiados en varios concursos y han aparecido en revistas y volúmenes colectivos. Está a punto de publicar dentro la de la colección Marcòliceditorial Alpina el volumen de microrrelatos fantásticos "Catàleg de monstres".

El blog del autor:   http://la-bona-confitura.blogspot.com/





*Guerra del Vietnam (1964-1975)


La fi de totes les guerres del món

Tots els locutors volien donar la gran notícia: va haver-hi una discussió violenta, dos bàndols enfrontats, baralles, ferits, diverses víctimes.
Jordi Masó



Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica 

Signatura                 N Mas
Classificació            833.47"19"
Autor                       Masó Rahola, Jordi
Títol                        Els Reptes de Vladimir : contes / 

                               Jordi Masó Rahola
Publicació              [Madrid] : Bubok, 2010
Descripció física    180 p. ; 21 cm
ISBN / ISSN           9788499810959
Matèria                  Microrelats