dissabte, 29 d’octubre del 2011

II CONCURS DE MICRORELATS NEGRES / II CONCURSO DE MICRORRELATOS NEGROS




El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca La Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, engega de nou el concurs de microrelats i micro-videorelats negres amb la intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

A partir de les dotze de la nit del 31 d'octubre i fins el 15 de novembre es podran enviar relats de màxim 140 caràcters incloent el hashtag #relatsnegres a través de Facebook i Twitter.

Després del gran acolliment de la primera edició, amb més de 1000 relats presentats, el concurs arriba de nou amb algunes novetats: tots els relats de Twitter i Facebook s’han de penjar en el mur de la Bòbila (facebook.com/labobila) i totes les votacions es faran exclusivament en aquesta xarxa social. Finalment, es dóna cabuda a una nova manera de concursar a través del micro-videorelat. En aquesta nova modalitat es tracta de representar una petita història de gènere negre que no duri més de 60 segons.




El Centro Cultural la Bòbila y la Biblioteca La Bòbila, con la colaboración de la editorial RBA, pone en marcha de nuevo el concurso de microrelatos y micro-vídeorelatos negros con la intención de fomentar la creación de ficciones criminales y el uso de las redes sociales.

A partir de las doce de la noche del 31 de octubre y hasta el 15 de noviembre se podrán mandar relatos de máximo 140 caracteres incluyendo el hashtag #relatsnegres a través de Facebook y Twitter.

Después de la gran acogida de la primera edición, con más de 1000 relatos presentados, el concurso llega de nuevo con algunas novedades: todos los relatos de Twitter y Facebook se colgarán en el muro de La Bòbila (facebook.com/labobila) y todas las votaciones se realizarán exclusivamente en esta red social. Por último, se da cabida a una nueva manera de concursar a través del micro-vídeorelato. En esta nueva modalidad se trata de representar una pequeña historia de género negro que no dure más de 60 segundos.