dimecres, 2 de novembre de 2011

MICROCONCURS, CONVOCATÒRIA DE NOVEMBRE I TALLER / MICROCONCURSO, CONVOCATORIA DE NOVIEMBRE Y TALLER


*Panellets (postre típic de la festivitat de Tots Sants, 1 de novembre, a Catalunya, València i Balears / postre típico de la festividad de Todos los Santos, 1 de noviembre, en Cataluña, Valencia y Baleares).


Ahir va començar la convocatòria de novembre del concurs de microrelats de "lamicrobiblioteca".
Tanquem la convocatòria d'octubre amb una cinquantena de microrelats rebuts des d'Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, França, Honduras i de gran part de la geografia espanyola (Barcelona, Laguna de Duero, Madrid, Salt, Tavernes de la Valldigna, Vitoria-Gasteiz i Barberà del Vallès entre d'altres localitats).
Moltes gràcies a tots els i les participants, el dijous 10 de novembre es publicaran els microrelats finalistes d'octubre.Ayer empezó la convocatoria de noviembre del concurso de microrrelatos de "lamicrobiblioteca".
Cerramos la convocatoria de octubre con unos cincuenta microrrelatos recibidos desde Alemania, Argentina, Brasil, Colombia, Francia, Honduras y de gran parte de la geografía española (Barcelona, Laguna de Duero, Madrid, Salt, Tavernes de la Valldigna, Vitoria-Gasteiz y Barberà del Vallès entre otras localidades).
Muchas gracias a todos los y las participantes, el jueves 10 de noviembre se publicarán los microrrelatos finalistas de octubre. TALLER DE MICRORELATS / TALLER DE MICRORRELATOS

El passat dijous 27 d'octubre, dia de Sant Florenci (segon nom de Julio Florencio Cortázar), es va realitzar la segona i última sessió del primer taller de microrelats a càrrec de l'escriptor Ginés S. Cutillas a la Biblioteca Esteve Paluzie.
L'alta satisfacció tan del docent com dels participants en el desenvolupament del taller ens fa pensar en una futura segona edició.

El pasado jueves 27 de octubre, día de San Florencio (segundo nombre de Julio Florencio Cortázar), se realizó la segunda y última sesión del primer taller de microrrelatos a cargo del escritor Ginés S. Cutillas en la Biblioteca Esteve Paluzie.
La alta satisfacción tanto del docente como de los participantes en el desarrollo del taller nos hace pensar en una futura segunda edición.

Cap comentari:

Publica un comentari