dijous, 3 de novembre de 2011

CONCURSOS A SABADELL I IGUALADA / CONCURSOS EN SABADELL Y IGUALADA
Xè CONCURS DE LITERATURA RÀPIDA. MICROCONTES 2011


L'Ajuntament de Sabadell i les Biblioteques Municipals de Sabadell (Barcelona) convoquen el Xè Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2011, que tindrà lloc el dissabte 26 de novembre, a les 10 hores del matí, a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.
El tema genèric d'enguany és "Els viatges interculturals". El subtema concret el determinarà el jurat el dia del concurs.
Places limitades.

El jurat atorgarà dos premis: un val de compra a les llibreries de Sabadell per valor de 300€ per al o la guanyadora i un de 150€ per al o la finalista.

Podeu consultar les bases a:  
 X CONCURSO DE LITERATURA RÁPIDA. MICROCUENTOS 2011


El Ayuntamiento de Sabadell y las Bibliotecas Municipales de Sabadell (Barcelona) convocan el X Concurso de Literatura Rápida Microcuentos 2011, que tendrá lugar el sábado 26 de noviembre, a las 10 horas, en la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell.
El tema genérico será "Los viajes interculturales". El subtema concreto lo determinará el jurado el día del concurso.
Plazas limitadas.

El jurado atorgará dos premios: un vale de compra en las librerías de Sabadell por valor de 300€ para el o la ganadora y uno de 150€ para el o la finalista.

Podéis consultar las bases en:
 VEREDICTE 1er CONCURS DE MICRORELATS DE POR UUH!


El passat 27 d'octubre es van fer públics els noms dels guanyadors de la primera edició del concurs Uuh!, convocat per la Biblioteca Central d'Igualada (Barcelona).
Jordi Masó es va endur el primer premi pel seu relat Origen i Ainhoa Claramunt va quedar en segon lloc amb el microrelat Representació normal.

Els dos microrelats es poden llegir a la web de la Biblioteca:


*L'exorcista / El exorcista, de William FriedkinVEREDICTO 1er CONCURSO DE MICRORRELATOS DE MIEDO UUH!


El pasado 27 de octubre se hicieron públicos los nombres de los ganadores de la primera edición del concurso Uuh!, convocado por la Biblioteca Central de Igualada (Barcelona).
Jordi Masó se llevó el primer premio por su relato "Origen" y Ainhoa Claramunt quedó en segundo lugar con el microrrelato "Representació normal".

Los dos microrrelatos se pueden leer en la web de la Biblioteca:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada