dilluns, 12 de desembre de 2011

II CONCURS DE RELATS D'INSPIRACIÓ CIENTÍFICA / II CONCURSO DE RELATOS DE INSPIRACIÓN CIENTÍFICAInspiraciència és un concurs de relats curts i microrelats d'inspiració científica dirigit al públic general adult i jove organitzat per la Delegació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a Catalunya i l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB). 
Amb el patrocini de FECYT i el suport de Biblioteques de Barcelona, Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i Editorial Galaxia.

Podeu consultar les bases, els plaços d'entrega i els premis a:
"Inspiraciència" es un concurso de relatos cortos y microrrelatos de inspiración científica dirigido al público general adulto y joven organitzado por la Delegación del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en Cataluña y el Instituto de Ciencia de Materiales de Barcelona (ICMAB).
Con el patrocinio de FECYT y el apoyo de Bibliotecas de Barcelona, "Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès", Red de Bibliotecas Municipales de la Diputación de Barcelona y Editorial Galaxia.

Podéis consultar las bases, los plazos de entrega y los premios en:

Cap comentari:

Publica un comentari